PHOENICIA ROYAL PRIMEȘTE DISTINCȚIA ACADEMIEI AMERICANE DE ȘTIINȚE ALE OSPITALITĂȚII

PHOENICIA ROYAL PRIMEȘTE DISTINCȚIA ACADEMIEI AMERICANE DE ȘTIINȚE ALE OSPITALITĂȚII(3560)


  FIVE STAR DIAMOND AWARDS este titlul ce va fi acordat miercuri, 16 august, in cadrul unei ceremonii fastuoase, celui mai nou hotel de cinci stele de pe litoralul romanesc - Phoenicia Royal.

Evenimentul este unul important intrucat mandatarul Academiei de renume la nivel mondial, Iulius Nasso va fi prezent pentru a-i inmana in mod direct distinctia presedintelui Phoenicia Hotels, domnul dr.Mohammad Murad.

Academia Americana de Stiinte ale Ospitalitatii este centrul de excelenta american care acorda cele mai inalte premii de recunoastere a meritelor la nivel global celor mai exclusiviste destinatii, institutii, hoteluri si constructii de lux, dar si personalitatilor ilustre din domenii precumc ultura, arta, moda, politica sau unor corporatii internationale de top.Cu sediul la New York, Academia Americana de Stiinte ale Ospitalitatii este condusa de catre presedintele Joseph Cinque, alaturi de un board de personalitati mondiale.Unul dintre cei mai importanti mandatari care a facut parte pana anul trecut din Consiliului de conducere si care a oferit un sprijin inestimabil Academiei Americane de Stiinte ale Ospitalitatii, este Donald Trump, actualul Presedinte al Statelor Unite ale Americii.

Printre distinsii laureati ai premilor Star Diamond Awards se numara:

Orasul New York si fostii primari ai acestuia Rudolph Giuliani si Michael Bloomberg.
Guvernatorul statului Pennsylvania si Secretar de Stat al Statelor Unite ale Americii pe Securitate Nationala, Tom Ridge, darsiGuvernatorul statului Rhode Island, Donald Carcieri.

Olimpiada de la Beijing din anul 2008, Federatia Internationala de Fotbal (FIFA) si fostului Presedinte al acesteia, Joseph S. Blatter, darsi altor sportivi de renume international precum campionul la categoria grea Muhammad Ali alias Cassius Clay, legendarul fotbalist Pele, campionulucrainean la categoria grea Wladimir Klitschko si baschetbalistul Shaquille Rashaun O'Neal.

Actori precum Tom Hanks, George Clooney, Angelina Jolie, Sophia Loren, Sharon Stone, solistii Andrea Bocelli, Rod Stewart si multi altii.

Inca de la inceputul anului 2017, Academia Americana de Stiinte ale Ospitalitatii, si-a manifestat interesul si pentru turismul din Romania, iar primul obiectiv touristic pe care l-a monitorizat a fost hotelul Phoenicia Royal din Mamaia, a carui proiect a fost finalizat de curand.

Investitia Phoenicia Royal a fost adaugata cu succes sferei de leisure a celui mai mare lant hotelier din tara - Phoenicia Hotels. Deschiderea oficiala a locatiei exclusiviste a avut loc in luna iulie, in prezenta primului ministru Mihai Tudose si al ministrului Turismului, Mircea-Titus Dobre.De asemenea, la eveniment au mai participat si reprezentanti ai autoritatilor locale si judetene, oameni de afaceri dar si hotelieri.

Festivitatea de acordare a distinctiei va avea avea loc in cadrul Phoenicia Royal,miercuri , 16 august incepand cu ora 20:00.

La ceremonie va participa si presedintele si fondatorul Fashiontv, domnul Michel Adam dar si Ion Mirea, CEO Fashion Tv Romania.
jooble.org