Comandamentul RAJA: Situația la orele 16.00

Comandamentul RAJA: Situația la orele 16.00(715)


In municipiul Constanta, la doar o ora de la oprirea precipitatiilor, pe principalele artere de circulatie apele pluviale s-au retras, traficul auto fiind reluat in conditii normale. Echipele de interventie desfasoara lucrari pe strada Chiliei, in zona fostului sediu al RATC, pentru golirea colectorului pluvial. Si in Mamaia Sat, precipitatiile cazute in ultima ora au afectat Cartierul Depozit 10 unde la aceasta ora se intervine cu mai multe echipe.

Pana la aceasta ora, la dispeceratul societatii s-au inregistrat 189 de reclamatii pe judetul Constanta, din care 122 au vizat municipiul Constanta. Echipele de interventie, dotate cu wome, vidanje si motopompe de mare putere lucreaza non-stop pentru a ajunge la toate reclamatiile primite. 

In orasul Cernavoda, echipele RAJA sunt dislocate in zona centrala pentru remedierea situatiei. In jurul orei 15,45, echipele de interventie au reusit remedierea avariei la conducta cu diametrul de 100 mm de pe strada ID Chirescu, dislocata in urma alunecarilor de teren cauzate de ploi. Abonatii din cartierele Domnitorilor si I.D. Chirescu vor avea apa la presiuni normale in jurul orei 16,30. Vor ramane totusi fara apa pana maine, 29 iulie 2017, locuitorii celor 15 imobile de pe strada I.D. Chirescu, ale caror bransamente au fost rupte. Interventia pentru refacerea bransamentelor de apa si a racordurilor de canalizare este derulata de catre echipele constructorului care executa lucrarile de termie pentru Primaria Cernavoda.  
jooble.org