AEROMANIA - 2017: De ce să vii, pe 19 august, la Aeroportul din Tuzla !

AEROMANIA - 2017: De ce să vii, pe 19 august, la Aeroportul din Tuzla !(1656)


Sâmbătă - 19 august a.c., "AEROMANIA" face, din nou, neîncăpător Aeroportul "Alexandru Podgoreanu" din TUZLA, județul CCONSTANȚA !

Cu un istoric de... 10 (zece !) ediţii, până în prezent, evenimentul a primit distincţia de: “Cel mai îndrăgit "show" aviatic desfăşurat pe Litoral” în cadrul "Galei de Excelență – Litoral 2017", organizată, anul acesta, de "AmFostAcolo.ro" !

De ce vin... 19.000 (!!!) de spectatori la Aeroportul din Tuzla, pentru "AEROMANIA" ?...

Organizatorii au căutat răspunsul întrebând fanii "Aeromania", dar şi pe pagina de "Facebook" a evenimentului: pentru că este “wow”, “#pieledegaina”, “sensation”, “libertate”, “spectacol”, “energizant”, “curaj”, “magnific”, “adrenalină”, “emoţie”– sunt efecte pe care atât organizatorii - Regional Air Services şi Asociaţia Română pentru promovarea Aviaţiei - cât şi sponsorii şi partenerii le urmăresc de mai bine de 10 ani.

Ce poţi să faci la Aeromania pe 19 august ?... Iată ce ne spun chiar organizatorii acestui eveniment anual:

La "Aeromania" găseşti o tensiune frumoasă – acrobaţii cu avioane, motoare puternice, focuri de artificii, concerte "rock" live, concursuri, "paintball", dar şi o atmosferă... boemă – expoziţie de maşini "retro", realizată cu ajutorul "Retromobil Club România", maşini de ultimă generaţie, din portofoliul grupului auto "Rădăcini – Darius Motors" Constanţa, respectiv noul "Opel Insignia", noul "Opel Crossland X" si noul "Volkswagen Arteon", standuri de aviaţie, zone de "food court", "shopping" sau "chic picnic" !

Aşa cum te aştepţi, zona "VIP" îţi oferă câteva privilegii, cel mai interesant dintre acestea fiind zona de relaxare "Mobexpert", pe care te invităm să o descoperi chiar tu.

De programul acrobatic, la limita... imposibilului (!), sunt responsabili: multiplul campion european şi mondial - Jurgis Kairys, "Iacării Acrobaţi", "Aeroclubul României", Forţele Aeriene Române (F.A.R.) şi Statul Major al Forţelor Navale Române (F.N.R.); pentru muzica "live" îi avem pe: "Proconsul", Mihai Mărgineanu şi "The R.O.C.K."; pentru... "atmosfera generală", alături de noi este "ROCK FM". De transmisiuni "live" se ocupă "Prima Tv", în timp ce presa parteneră evenimentului surprinde în paginile sau spaţiile de emisie, cele mai importante momente despre care se va povesti toată vara.

Dar ce este nou la ediţia din 19 august 2017 ?...

În 2017, Aeroportul "Alexandru Podgoreanu", din Tuzla, gazda evenimentului, aniversează... 50 de ani de la prima misiune de zbor realizată aici, de către piloţii "AVIASAN", pe 27 martie... 1967 (când s-a inaugurat... "aeroportul utilitar" !) !!!
"Aeromania" se desfăşoară sub semnul jubileului, marcând jumătate de secol de activitate şi este un tribut adus predecesorilor "AVIASAN", vârful de lance al aviaţiei sanitare româneşti.

Este primul an când se lansează... “stagiile gratuite de voluntariat” pentru tineri, cu scopul de a-i familiariza cu acţiunile administrative, logistice şi de protocol în organizarea de evenimente.

"Aeromania" este singurul eveniment aviatic din România care are o... brăţară oficială !
Bijuteria, creată de către Casa de Bijuterii "Micri", este din argint şi poate fi achiziţionată împreună cu biletele "ZBOR VIP" (www.bilete.ro) sau direct de pe www.pilotshop.ro
Cei mai norocoşi dintre spectatorii "Aeromania" pot câştiga brăţara, la concursurile ce se vor desfăşura la aeroport, pe 19 august 2017 !!!!!

Ce-ţi rămâne ţie de făcut ?...

Să te ocupi de... buna ta dispoziţie şi de... berea rece, oferită de "Hangar Café ‘67" !

Te aşteptăm cu "snack"-uri sărate "Toortitzi", pregătite special pentru tine, de către... Manole, elefantul (!) cu un talent aparte !!!

Si nu-ţi face probleme pentru siguranţa la aeroport, pentru că "U.M.O. Serv" este alături de noi, pe toată durata evenimentului.

Iar pentru drumul spre casă, nicio grijă; şi anul acesta R.A.T.C. este partener "Aeromania", oferind curse GRATUITE (!) Constanţa – TUZLA – Constanţa !!!!!

Accesul general este în continuare LIBER şi se face începând cu orele 14.30 !!!
Biletele "VIP" sau "ZBOR VIP" se pot achiziţiona de pe: www.bilete.ro
 
jooble.org