Începe Festivalul MAMAIA FAIRYTALE 2017!

Începe Festivalul MAMAIA FAIRYTALE 2017!(1586)


Din 14 iulie şi până pe 3 septembrie 2017, fiecare seară de week-end va spune o poveste magică, cu muzică şi personaje fermecate.

Naratorii vor fi cei mai îndrăgiţi artişti ai prezentului, iar poveştile pe care le vor crea pentru public vor avea toate dimensiunile artistice, culturale şi de divertisment existente pe piaţa de entertainment, pentru toate rigorile şi gusturile.

Magia actelor artistice de cea mai bună calitate vă va face programul în această vară, aşa că, toată lumea este invitată, cu mic, cu mare, în fiecare vineri, sâmbătă şi duminică, de la ora 20.30, în Piaţeta Casino din staţiunea Mamaia, pe scena consacrată, la cel mai important eveniment al verii: Festivalul Mamaia Fairytale 2017.

Mamaia Fairytale 2017  face notă discordantă în peisajul linear al evenimentelor denumite generic “festivaluri”. Este gândit potrivit unui concept integrat, în care muzica life, dansul, comedia, teatrul şi divertismentul de bună calitate pentru copii se îmbină perfect în construcţia delimitată special şi regizată la cel mai înalt nivel. Evenimentul Mamaia Fairytale 2017 deschide, astfel, drumul către acest tip nou de concept artistic integrat, de festival-cadru, fiind singurul din ţară de acest gen.

Experimentul, dacă ne este permis să-i zicem aşa, a debutat anul trecut, cu ediţia 2016 a Festivalului Verii, intitulată Caruselul Cooltural şi care s-a dovedit a fi unul dintre cele mai de succes evenimente ale verii. Mii de turişti şi constănţeni au venit în fiecare seară şi au aplaudat la scenă deschisă, fie că a fost vorba de spectacole de teatru sau muzică clasică, rock n’roll sau muzică lăutărească, spectacole pentru copii sau comedii bulevardiere. Succesul enorm al Caruselului Cooltural a deschis, astfel, drumul către acest nou concept de a gândi, organiza şi implementa evenimente.

Experimentul a devenit tradiţie, iar Festivalul Mamaia Fairytale 2017 vine cu şi mai multe noutăţi care, cu siguranţă, vor încânta publicul spectator. Invitaţii aparţin lumii elitiste a muzicii şi teatrului şi vă dăm doar câteva exemple: Ştefan Bănică Jr. şi Trupa Rock’n’Roll Band&The 50’s, Maia Morgenstern, Vama, Horațiu Mălăele.

Coregrafiile au fost gândite special pentru acest eveniment, de multipremiatul coregraf Horațiu Cherecheș, și vor fi puse în scenă cu participarea extraordinară a Baletului Fairytale.
jooble.org