AȘII DIN MÂNECA LAUREI KOVESI

AȘII DIN MÂNECA LAUREI KOVESI(3094)


Ole, Ole, Ole...
Aveți curajul să nominalizați pe cineva la coada acestui strigăt clasic al toreadorului aflat în călduri direct cu taurul din arenă?!

Ole, ole, ole nu mai e...Cine nu mai e? Kovesi?

La ora la care scriu aceste rânduri ar trebui să înceapă inspecțiile și dezbaterile la DNA! Oare?
Pe ce vă bazați? Pe ieșirea la catedră a ministrului Justiției, care ne-a aburit din nou cu o demonstrație peltică gen cum să suflăm, după o supă fierbinte, în iaurt sau în frișcă!

“Domnilor, a cugetat ministrul, referindu-se la situația din DNA, așa nu se mai poate!”
Un început colosal de discurs, gata să-l doboare pe primul. Mă refer, desigur, la raportul cu final de păpădie dedicat doamnei Kovesi, în care susținea că șefa DNA este Alba ca Zăpada întruchipată și adevărată...

Și atunci, ca și acum, discursul ministrului Justiției a fost perturbat de apariția spontană în zonă a ambasadorului SUA la București!

Atunci, efectua o vizită inopinată la Ministerul Justiției.

Acum, deschidea ușa lui Tudorel de la Guvern!

Cei care intenționau să completeze exercițiul prezentat mai sus au rămas cu mâna suspendată în aer...

Așa cum ar fi trebuit să fie șefa DNA până la încheierea controlului, dacă poate fi vorba de vreun control în instituția amintită!

Ole, ole, ole...Ce caterincă!
Ole-ul i se potrivește, ca rimă și impact, doar lui Ceaușescu!

Kovesi este o nucă mult prea tare pentru democrația din România. A urcat-o Băsescu acolo unde a urcat-o și acum nimeni nu mai poate să o dea jos!

Ole, ole, ole, asta e!
Chipurile, asistăm la o mare revoltă în DNA! Să fim serioși, revoltă cu doar trei răzvrătiți?! Și ăia cu jumătate de voce! Revoltă cu 18 detașați pe motiv de navetă, caniculă sau alte chestiuni derizorii!

Cu astfel de argumente vor dumnealor să o debarce pe Kovesi din fruntea DNA? Păi, cine a mai reușit performanța de a se ține cu atâta îndârjire de scaun, precum ultima pară mălăiață din vârful plopului!

Sigur, cu un oarecare dramatism, Sorin Grindeanu, care și-a sudat scaunul de premier de bucuțele lui de timișorean.

În rest, au părăsit scena Puterii în liniște: Victor Ponta, sub presiunea falsă a străzii, Gabriel Oprea, sub presiunea falsă a girofarurilor, Daniel Constantin, sub presiunea falsă a lui Tăriceanu, Crin Antonescu, sub presiunea falsă a celor de la DNA, MRU sub presiunea falsă a vacii KOBE.

Până acum, doamna Kovesi nu s-a lăsat intimidată de nici un fel de presiune! Ba, dimpotrivă, a contraatacat până și cu detectorul de minciuni, umilindu-și adversarii!

Țara se învârte în jurul câtorva persoane! Nu se vorbește decât despre Iohannis, Kovesi, Liviu Dragnea, generalul Coldea, generalul Oprea, procurorul portocală, Maior, surprinzător Ponta.

Nimic nu e mai presus decât propria lor existență! Cu ei începe și se sfârșește România!

Pe dumnealor nu-i evaluează nimeni. De pildă, DNA. De peste 10 ani, nici un control!
Au programul lor special, nu se prezintă la audieri, se acoperă unii pe alții, vezi cazul portocală, se comportă abuziv, ignoră legea, își fac treaba, nu-i întreabă nimeni în legătură cu prezența lor în casa lui Oprea, nu sunt puși să dea cu subsemnatul în legătură cu dezvăluirile lui Ghiță, persiflează instituțiile statului precum portocală, care se odihnește sub plapuma lui Coldea într-o vilă de pe Valea Prahovei, joacă tenis de câmp în timpul programului dedicat opoziției, pescuiesc în ape tulburi etc.

Cei care spun că se luptă cu sistemul se laudă că îi vor veni de hac șefei DNA. Să fie oare doamna Kovesi chiar atât de risipitoare încât, să nu-și fi păstrat câțiva ași într-o mânecă?!!!
 
jooble.org