ÎN CIUDA PSD CONSTANȚA, TANTI ELVIRA NE-A DAT PREMIER DIN BRĂILA!

ÎN CIUDA PSD CONSTANȚA, TANTI ELVIRA NE-A DAT PREMIER DIN BRĂILA!(3281)


În timpul revoluției lui Dragnea, având ca obiectiv final capetele lui Grindeanu, Ponta și a altor puciști, PSD Constanța a adoptat tactica struțului!

Și-a băgat capul în nisip, în ciuda temperaturii caniculare, și a exersat alfabetul MORSE cu cei rămași afară!

Cu alte cuvinte, conducerea partidului nu s-a prea pierdut cu firea în momentele de vârf ale crizei politice!

Nici pe tema zbaterilor personale ale lui Liviu Dragnea, animat de sentimente demolatoare la adresa Guvernului Grindeanu, nici pe tema viitorului Guvern!

Târziu, cam în ceasul al 12-lea, a ieșit la rampă, cu o jumătate de pălărie pe cap, Decebal Făgădău! Ca să ce? Ca să fie trecut și el în catalog ca fiind prezent la susținerea moțiunii de cenzură...

O reacție mai mult obedientă față de Liviu Dragnea, în cuprinsul a două comunicate de presă formale!

Nu am înțeles de ce, pentru o treabă simplă, Felix Stroe și Decebal Făgădău au semnat separat, fiecare în legea lui, câte o așa-zisă adeziune!

Asta spune foarte mult despre coeziunea dintre cei doi președinți din fruntea PSD Constanța...

Nu știu dacă este vorba despre un conflict între cei doi, dar, indiferent de concluzii, PSD Constanța continuă politica struțului!

Personal, mă așteptam ca PSD Constanța, la pretențiile pe care le emite, să fie peste toți, deasupra. E, totuși, una dintre cele mai reprezentative organizații județene ale partidului de guvernământ!

Aiurea. Am înțeles, din cuprinsul unei declarații date de Felix Stroe ziarului Ziua de Constanța, o declarație lipsită de entuziasm, că situația este oarecum cenușie și că PSD Constanța nu prea contează în privința deciziior care compun noul guvern!

Cel puțin, așa am citit eu printre rânduri.
PSD Constanța e mai mult un soi de observator!

Nu știu dacă Mihai Tudose este singurul specialist în viață pe care Liviu Dragnea l-a ținut în aceeași eprubetă cu Grindeanu...

Dar, fie-mi iertată lipsa de modestie, nici că se putea o situație mai jenantă pentru Constanța, cu premier de la Brăila!

Nici când s-a aflat în cărți doamna Shhaideh, o profesionistă desăvârșită, conducerea PSD Constanța nu s-a deranjat prea mult în a o susține!

Îmi amintesc că, atunci cînd l-a împins în față ca ministru al Mediului pe Nemirschi, Radu Mazăre s-a dus cu el de mână la București!

În zilele în care roșiorul Liviu Dragnea trecea, de la înălțimea căluțului său din lemn, prin foc și sabie Guvernul Grindeanu, m-am întrebat cu sinceră îngrijorare ce face, unde și cu cine combate ministrul constănțean al Turismului!

De ce parte a baricadei se află domnia sa și, dacă se cere, cu cine votează!

Unde, când, cum și de ce a demisionat, dacă a demisionat. Cine i-a dictat lui demisia?

Cumva doamna Shhaideh, în semn de protest, sau nu a avut încotro și și-a scris-o singur cu lacrimi în ochi pe motiv că un scandal cu care nu are nici o tangență i-a scurtat brusc cariera de ministru!

Din fericire, Mircea Dobre a fost recuperat din lift. La ora la care scriu acest material sunt date certe că domnia sa își păstrează fotoliul de ministru al turismului.

Să moară de ciudă și tanti Elvira!
 
jooble.org