Lumină și culoare pentru fântâna din Parcul Gării

Lumină și culoare pentru fântâna din Parcul Gării(2429)


Elemente ale patrimoniului municipal, fântânile arteziene sunt un simbol al urbanismului și civilizației, oferind zonei în care sunt amplasate un aspect estetic și relaxant.

În urmă cu aproximativ două luni, compania noastră a pus în funcțiune mai multe fântâni arteziene din municipiul Constanța. Aceste repere urbane au fost supuse unui amplu proces de reabilitare. Astfel, a fost refăcută hidroizolația, au fost reparate/înlocuite instalațiile electrice, pompele și automatizările, țâșnitorile, sistemele de alimentare cu apă și bineînțeles, cișmelele. În plus, aceste obiective, unele pentru prima dată, altele după mulți ani au fost modernizate cu instalații de lumini care dau un spactacol aparte odată cu lăsarea serii.

Din cauza problemelor la partea de alimentare cu energie, pentru fântâna din Parcul Gării, sistemul de iluminat va fi pus în funcțiune începând cu ora 21,00 în această seară – 25 iunie 2017. 

Constănțenii, dar și turiștii care trec prin zonă, vor asculta și un scurt concert al fanfarei Muzica Apelor. Cei 28 de instrumentiști de la percuție, clarineți, trompete, tromboane, flauți, dar și cei doi tubiști îi vor încânta pe trecătorii de toate vârstele, dăruindu-le câteva momente de muzică bună. Concertul va cuprinde arii și melodii de muzică ușoară și populară celebre, valsuri, dar și binecunoscutele marșuri militărești.
 
jooble.org