Deputat Bogdan Huțucă: Războiul de tip mafiot din PSD pune România pe pauză

Deputat Bogdan Huțucă: Războiul de tip mafiot din PSD pune România pe pauză(2294)


Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Bogdan Huțucă, susține că cetățenii sunt cei care vor plăti pentru criza politică generată de PSD.

„Poziția Partidului Național Liberal față de moțiunea PSD depusă împotriva PSD este clară: vom fi prezenți în sală dar nu vom vota. PSD trebuie să își asume în totalitate și până la capăt eșecul. Războiul de tip mafiot din interiorul partidului de guvernământ pune România între paranteze. Cine plătește? Românii”, consideră președintele PNL Constanța.

Deputatul PNL de Constanța afirmă că „nu asistăm la un război fără victime. Criza politică atrage după sine o criză de credibilitate a noastră pe plan extern, exact în mijlocul unei campanii de reafirmare a importanței strategice internaționale a României. Programul diplomatic al președintelui României, Klaus Iohannis, cuprinde întâlniri la cel mai înalt nivel cu liderii Franței și Germaniei. Vă imaginați că în cadrul acestor întâlniri președintele va fi nevoit să gestioneze o criză, generată exclusiv de interese meschine ale PSD? Mai mult, criza politică afectează distribuția fondurilor publice către primării, PNDR va fi folosit din nou ca armă politică. Un document de dezvoltare strategică depinde de cine fură mai repede pixul să îl semneze, Dragnea, Ponta sau Grindeanu”.

Referitor la poziționarea Partidului Național Liberal în acest scandal unic în istoria politică a României, deputatul Bogdan Huțucă a declarat că PNL va merge pe drumul său și nu va lua partea niciunei tabere în acest război pesedist.

„Nu putem să îl susținem pe Liviu Dragnea în acest război, mai ales după ce am condamnat de nenumărate ori inclusiv prezența sa în politică și în funcții, din cauza problemelor pe care le are în justiție. În același timp, nu putem să îl susținem pe Sorin Grindeanu, cel care a girat toate deciziile șefului PSD, mai puțin cea de a-l demite și, în același timp, a ascuns, complice, interesele reale ale Ordonanței de Urgență 13”, a mai explicat președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, la finalul ședinței de astăzi a BPN al PNL.

 
jooble.org