LEO IORGA  se întoarce cu PACIFICA, la Eforie, ÎNTRE APE !

LEO IORGA se întoarce cu PACIFICA, la Eforie, ÎNTRE APE !(4129)Încă din anul 1978, de la vârsta de 14 ani, LEO IORGA a călcat pe drumul muzicii, urmând ca după un timp, făcând parte din trupa Compact, să lanseze hituri precum: Singur în noapte, Mă voi întoarce, Să te gândești la mine, Toamna în sufletul meu, Trenul pierdut, Ploaia, Cine ești tu oare?.

Acum cântă alături de TEO BOAR și VLADY CNEJEVICI (membrii ai trupelor: I.G.Pascu & The B.W, MIRCEA BANICIU BAND, PASĂREA COLIBRI), formând împreuna trupa LEO IORGA & PACIFICA.

În această formulă interpretează atât hiturile rock ale anilor 80’, 90’:”Trenul pierdut”, “Mă voi întoarce”, “Să te gândești din când în când la mine”,”Singur în noapte”, “Cine ești tu oare?”,“Prea mici sunt cuvintele”, cât și hituri internațonale.

Așa cum v-ați obișnuit deja, Restaurantul  ÎNTRE APE  din Eforie vă așteaptă cu o nouă surpriză!

Leo Iorga, Teo Boar și Vlady Cnejevici vor fi prezenți vineri, 23 iunie, de la orele 21.00, pentru a vă oferi clipe minunate, fredonând melodii de dragoste, alături de prietenii dragi!

Și pregătiți-vă și pentru un adevărat festin culinar, deja noua echipă a creat special pentru voi cele mai savuroase preparate cu specific internațional, autohton (pentru gurmanzi) și mai ales pescăresc!

After party, karaoke cu Armand și Cristi! 

Locurile sunt limitate !

Pretul unui bilet este de numai 35 de ron !!

Info și rezervări:

Rstaurant Între Ape : 0728328082
Raluca :                     0727488470
Armand :                    0766765889 (pentru cine dorește să achiziționeze biletele din Constanța) 

Copiii până în 14 ani nu plătesc bilet!

Restaurantul ÎNTRE APE își rezervă dreptul de a-și selecta clientela!
 
jooble.org