Atenție, se oprește apa !

Atenție, se oprește apa !(2210)


Pentru efectuarea lucrarii de pe bd. Mamaia, este necesara sistarea furnizarii apei potabile, in intervalul orar 9,00-11,30, in perimetrul delimitat de bd. Mamaia si strazile Mircea cel Batran si Bogdan Voda, precum si in Punctele Termice 18 si 25.
Reamintim ca pentru remedierea unei avarii survenite astazi, 19 iunie 2017, la conducta de alimentare cu apa de pe bd. Mamaia, din municipiul Constanta, se impune restrictionarea traficului auto in intervalul orar 9,00-14,00, la intersectia cu strada Alexandru cel Bun, sensul de mers dinspre Delfinariu catre Capitol, pe doua benzi de circulatie de langa scuar.
Pentru efectuarea reparatiei, zona mentionata a fost imprejmuita si semnalizata corespunzator, iar pentru fluidizarea traficului a fost anuntata si Politia Locala.
Ne cerem scuze participantilor la trafic din zona respectiva, precum si abonatilor afectati de oprirea de apa, carora le dam asigurari ca echipele RAJA Constanta vor face tot posibilul pentru remedierea avariei intr-un timp cat mai scurt.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri