Sectorul de plajă Faleza Nord va fi ecologizat!

Sectorul de plajă Faleza Nord va fi ecologizat!(914)


Duminica, 11.06.2017, intre orele 9-12,  S.C. Polaris M Holding S.R.L., in parteneriat cu Clubul LIONS Constanta Balkanica si alaturi de proiectul sau Clubul LEO Constanta Gaudium, organizeaza actiunea de Ecologizare Sector plaja Faleza Nord (zona plaja consilieri).

Clubul Lions Constanta Balkanica este o organizatie nonguvernamentala, non profit, infiintat in 1994 si in care activeaza peste 1300 de membrii. 

Misiunea Clubului LIONS Constanta Balkanica este creerea si mentinerea unui spirit de intelegere intre toti oamenii prin oferirea voluntara de sprijin, prin implicare in comunitate in cele mai diverse zone de interes. 

Proiectul Clubului LIONS, si anume Clubul LEO Constanta Gaudium, are menirea de a crea modele de conduita in societate, prin formarea unor tineri care inteleg voluntariatul ca pe un firesc.

Prin aceasta actiune comuna, copii cu varste cuprinse intre 12-18 ani isi doresc sa contribuie la bunastarea celorlalti semeni.

Copiii vor fi echipati cu manusi, sepci, tricouri si saci si vor ecologiza Sectorul plaja Faleza Nord, alaturi de angajatii S.C. Polaris M Holding S.R.L.Pentru alte detalii referitoare la aceasta actiune, ma puteti contacta la numarul de telefon: 0723/300.277 – Alina Mitrache sau pe mail: alina.mitrache@polaris.ro
 
jooble.org