SERGHEI MIZIL A FOST EXTRĂDAT  LA RESTAURANTUL LA DOI VAGABONZI DIN CONSTANȚA

SERGHEI MIZIL A FOST EXTRĂDAT LA RESTAURANTUL LA DOI VAGABONZI DIN CONSTANȚA(8323)


Serghei Mizil a fost extrădat la Restaurantul  “La doi vagabonzi”  din Constanța, fiindu-i confiscate una batistă înlăcrimată, două perechi șireturi negre numa bune de spânzurat și o oglinjoară retrovizoare fermecată.

Deși, inițial, nu a părăsit, de la revelionul mocangiilor încoace, restaurantul al cărui patron este, a fost dat în urmărire internațională prin Interpol.

În toată această perioadă, Serghei s-a comportat normal.

Adică, vreau să zic, a semnat condica, a făcut atmosferă plăcută în restaurant, a spus bancuri, s-a hlizit, cu șarmul lui inegalabil, pe seama lor și a altora, a cântat, a râs cu ecoul stabilit conform normativelor în vigoare, a hăhăit ca Băsescu, s-a uitat cruciș la cei care fac pe proștii, ca și cum restaurantul  “La doi vagabonzi”  se inaugurează astăzi și e rost de papa mocca!

Cum a fost, în cele din urmă, prins?

Prins de ce?  De nas?  De vreo șuviță rebelă?  De buci?  Nu, că e prea slăbuț... Poate deeee... Nu, nici chiar așa!

Noroc că au trecut prin zonă doi vardiști din Serbia, detașați pe litoralul românesc pe perioada sezonului estival, ca să-l caute pe Sebastian Ghiță, cel care a speriat binomul!

Practic, vardiștii cu pricina se află și acum într-un prelungit schimb de experiență cu vardiștii noștri.

Ei îl caută pe Ghiță la noi și noi, invers, ca să zic așa, îl căutăm la ei, prin rotație!

Cine îl prinde, ăla este, precum extrădatul din poveste!

La ei, Ghiță nu și-a plătit, într-o noapte, cafeaua și a fost săltat. Abia după ce zațul a fost trecut prin analize de laborator, abia atunci, zic, cei din Serbia au tras concluzia că îl au în fața lor pe cel mai căutat român din toate timpurile!

La Constanța, lucrurile s-au lămurit după ce s-a aflat că  “La doi vagabonzi”  este cel mai bun restaurant din peninsulă.

O dovedesc și capetele de acuzare din rechizitoriul gastronomic afișat la vedere, care cuprinde preparate culinare dintre cele mai bune cu putință.

Deoarece ori de câte ori scriu despre acest subiect simt cum îmi plouă în gură, nu reușesc niciodată să public întreaga listă cu bucate!

Pot, cel mult, să fac o trimitere tendențioasă la băuturile dumneavoastră preferate, ca o continuare a extazului existent în bucate...

Serghei este căutat de Interpol și datorită faptului că, în această perioadă, când se organizează tot felul de serate muzicale, cu greu găsești o masă liberă!

De aceea, de câte ori apare o problemă de acest gen, menită să destabilizeze zona peninsulară a Constanței, domnul Serghei este extrădat.

Cu cât ne apropiem, practic, mai mult de sezonul estival autentic, crește și numărul cererilor de extrădare a domnului Serghei.

Aceste cereri diferă între ele, cele mai solicitate fiind pe bază de produse de zahana, începând cu micul informator și terminând cu momițele conspirative.

Dacă observați, extrădarea lui Ghiță nu mai interesează pe nimeni, cazul fiind îngropat cât este el de înalt!

În schimb, toată lumea îl vrea cât mai repede extrădat, chiar dacă el nu a părăsit țara de la revelionul din Cipru încoace, pe Serghei, el fiind vagabondul care îi întâmpină pe cei care vor să treacă pragul restaurantului său...

Vă urez extrădare plăcută tuturor în compania formației Interpol!

Ce cântă ei?  Internaționala a III-a  în variantă electronică...
 
jooble.org