CN de Atletism, juniori-1. Constănţenii au cam făcut legea: patru medalii de aur, două de argint şi trei de bronz

CN de Atletism, juniori-1. Constănţenii au cam făcut legea: patru medalii de aur, două de argint şi trei de bronz(2009)


NOUĂ (9) MEDALII, dintre care nu mai puţin de PATRU (4) sunt de AUR! au cucerit juniorii-1 constănţeni, la Campionatul Naţional de Atletism, dedicat categoriei lor de vârstă, desfăşurat pe 2 şi 3 august a.c., la Stadionul Naţional de Atletism “Iolanda Balaş – Soter”, din Bucureşti.

La triplusalt - fete, locul 1 a fost obţinut de atleta, de la Clubul Sportiv (CS) “Farul” Constanţa, Lefcenco Simona Andreea, cu o săritură’ de 13,24 metri (antrenor: Lenuţa Dragomir).

Iar la masculin, în proba de triplusalt, primele cinci locuri au revenit… atleţilor constănţeni!: 1.Boboc Cristi Nicuşor (CS “Farul”) - 15.66 m (antrenor: Niculina Chiricuţă), 2.Spiridon David (CS “Farul”) - 14.30 m (antrenori: Cecilia Gevat şi Alin Larion), 3.Bododel Cristian (CS “Farul”) - 14.14 m (antrenor: Niculina Chiricuţă), 4.Pricop Iulian (Liceul cu Program Sportiv - LPS “Nicolae Rotaru”; antrenor: Niculina Chiricuţă), 5.Dragomir Vlad (CS “Farul”; antrenor: Lenuţa Dragomir).

Andreea Simona Lefcenco, de la CS “Farul” Constanţa, a devenit… DUBLĂ campioana naţională!, câştigând aurul şi la lungime, cu o săritură de 5,93 metri. Tot in proba de săritură în lungime, la masculin, Grecu Ionuţ, de la CS “Farul”, a câştigat încă o medalie de aur pentru Constanţa, iar pe locul 3 s-a clasat un alt “tomitan”,Boboc Cristi, de la LPS.

Pe treapta a 2 -a a podiumului de premiere a urcat ştafeta masculină de 4x100 m, de la CS “Farul”, formată din: Spiridon David, Neagoe Ionuţ Andrei, Moroşan George Eugen şi Ciobanu Andrei.

La 400 mg - feminin, Zavelca Nicoleta, de la CS “Farul”, s-a clasat a treia, cu timpul de 64,16 sec. Antrenorii “faristei” sunt Cecilia Gevat şi Alin Larion.
jooble.org