RAJA va interveni prompt pentru remedierea avariilor

RAJA va interveni prompt pentru remedierea avariilor(2555)


În urma atenționărilor meteo, la nivelul SC RAJA SA s-au luat toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine. Astfel, la nivelul municipiului Constanta, dar si in restul localitatilor de la nivelul judetului vizate de ploi torentiale, au fost pregatite sa intervina 36 de echipe de intervenţie dotate cu wome, vidanje și pompe de mare putere - 16 in municipiul Constanta si 20 în restul judetului.

Până la această oră, din cauza ploilor, la dispeceratul societăţii s-au înregistrat 19 reclamatii venite din municipiul Constanta, cele mai multe vizand zonele: Faleza Nord - strada Petru Vulcan, Palas - Strada Motilor, Coiciu, Km5 - strazile Mugurului si Micsunelelor, Centrala - strada Calugareni si Atelierelor, CET - b-dul Aurel Vlaicu, Delfinariu - strada Ahile Mihail. 

Si in Eforie Nord au fost inregistrate reclamatii privind sistemul de canalizare stradal, de pe strada Tudor Vladimirescu.
Echipele de interventie au raspuns la toate aceste solicitari, iar la ora actuala toate sunt in curs de rezolvare. Totodata, pentru a putea raspunde cu promptitudine, echipele de interventie SC RAJA SA vor asigura permanenta in toata aceasta perioada.

Facem un apel catre toţi abonatii care inregistreaza probleme la sistemul de alimentare cu apa potabila si canalizare, pentru remedierea acestor situatii intr-un timp cat mai scurt sa sesizeze toate avariile aparute la dispeceratul societatii la numarul de telefon 0241.924. 
jooble.org