CONCERT EXPLOZIV: CRISTI MINCULESCU & IRIS!

CONCERT EXPLOZIV: CRISTI MINCULESCU & IRIS!(4071)


Exploziv ... Sunetul muzicii va pune din nou stăpânire pe tărâmul de poveste dintre ape, la Restaurantul Pescăresc  ÎNTRE APE – Plaja Azur, Eforie !

Pentru că ne vom simți minunat la malul mării, sâmbătă seara, 13 MAI 2017, incepând cu orele 21.00, la un adevărat concert eveniment, alături de celebra trupă IRIS ! 

 

IRIS este o legendă vie a muzicii, care, în cei peste 37 de ani de carieră muzicală, și-a păstrat fidel publicul, cucerind pe parcursul timpului noi și noi fani.


''Cine mă strigă în noapte'', ''Trenul fără naș'', ''Pe ape'', ''Strada ta'', ''Tot zbor'', ''Baby'', ''Somn bizar'', ''Mirage'', ''De vei pleca", ''Să nu crezi nimic'' sau ''Ultimul mic dejun al lui Bon'', ''Casino'', ''Da, da, eu știu!'', reprezintă doar câteva dintre mega-succesele grupului, de-a lungul anilor.

Formaţia de rock românească IRIS a luat fiinţă în 1976 în formula Emil Lechiţeanu, Nuţu Olteanu şi Nelu Dumitrescu. Este una dintre cele mai iubite şi premiate trupe româneşti, dar şi una dintre cele mai longevive, deşi componenţa trupei s-a modificat de multe ori de-a lungul celor aproape 40 de ani de existenţă.

Binecunoscutul solist Cristi Minculescu s-a alăturat trupei la începutul anilor ‘80, iar în 1984  IRIS a lansat albumul de debut, „Iris 1”, care s-a bucurat de succes. Albumul a deschis formaţiei drumul către o carieră muzicală extraordinară, fiind primul dintr-o serie lungă de materiale discografice.

Trupa IRIS a fost o prezenţă constantă în industria muzicală românească, mărturie fiind cele 17 albume, single-urile şi compilaţiile lansate până în 2012, anul în care formaţia a împlinit 35 de ani de carieră. Anul 2012 a reprezentat şi un moment de cumpănă în traiectoria muzicală a trupei IRIS, având în vedere retragerea lui Cristi Minculescu şi înlocuirea lui cu Tony Şeicărescu, urmând ca din 2013 să fie ales vocalist Rafael Cătălin Paul Ciobotaru, însă formaţia a supravieţuit, susţinând concerte periodic. În 2015, Cristi Minculescu a revenit în componenţa trupei, decizie care i-a făcut fericiţi pe toţi fanii IRIS.

Printre cele mai apreciate piese ale formaţiei se numără „Să nu crezi nimic”, „Floare de iris”, „Strada ta”, „Frumuseţea ta”, „Somn bizar”, „Eterna” şi „Trenul fărănaş”.

IRIS a înregistrat şi câteva colaborări de succes, printre care cele cu Felicia Filip („De vei pleca” şi „Baby”), cu faimoasa trupă britanică Uriah Heep („Lady in Black”) şi chiar şi cu Puya („O lume doar a lor”).

De asemenea, trupa IRIS a obţinut numeroase premii de-a lungul celor 4 decenii de muzică, printre acestea numărându-se premiul „pentru cel mai bun album rock al anului” („Mirage” – 1998), „Best Rock Award” (Gala MTV Romania Music Awards), iar în 2007 decorarea membrilor trupei cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler pentru promovarea rock-ului timp de 30 de ani.

Printre realizările muzicale importante se numără şi concertele din deschiderea show-urilor celor de la Rolling Stones (2007) şi AC/DC (2010). 

Cu un asemenea palmares, merită să vii să asculți și să trăiești în ritmul rock românesc marca Cristi Minculescu & IRIS !

 

Sunați din timp pentru rezervări :

Raluca: 0727488470

Armand: 0766765889 ( pentru cei din Constanța , veți lua legătura cu Armand )

Restaurant Între Ape: 0728328082

Preț bilet: 80 de ron

 

Dorim să vă informăm însă că locurile sunt limitate, accesul se va face numai pe baza achiziționării biletului, rezervarea e valabilă doar o zi , după care, dacă nu vă prezentați să cumpărați biletul, se va anula automat.
jooble.org