PRIMARUL FĂGĂDĂU - PE TARGĂ!  CLAUDIU PALAZ - CIOCUL MIC !...

PRIMARUL FĂGĂDĂU - PE TARGĂ! CLAUDIU PALAZ - CIOCUL MIC !...(10189)


La domnul Claudiu Palaz, un erou viu al zilelor noastre, am admirat întotdeauna curajul lui nebun, vitejia fără de margini, cum luptă el cu mâinile goale și alte chestiuni de genul ăsta...

Domnia sa face parte din categoria politicienilor care, de la Scufița Roșie încoace, le știu pe toate!

Cum s-ar spune în fotbal, el centrează și tot el dă cu capul! Desigur, în bară...

În lipsa unor combatanți de valoare, capabili să-l contrazică atunci când bate câmpii, vorbește mai mult de unul singur! El întreabă, el răspunde!

Păi, cu cine să se ia la trântă, când, ca să vedeți ce soartă de indian are omul ăsta, e înconjurat numai de aliați!

Sigur, dumnealui îi plăcea foarte mult buca de pesedist... Puțin frăgezită cu talpa,după regula șutului în cur, era numa' bună de mușcat în mijlocul unui iureș electoral. S-a dus și chilipirul ăsta!

De când PMP s-a făcut, la inițiativa sa, frate cu PSD, gata și cu critica la adresa partidului de guvernământ!

Cu o excepție de ultimă oră. Decebal Făgădău, primarul, pus pe targă de scandalul Polaris.

Cum de foarte multă vreme îi poartă sâmbetele un mare șef pesedist, se apropie ziua destinată plății unor polițe...

Posibil și cu sprijinul dezinteresat al lui Claudel, care, spun sursele mele, se află în grațiile mahărului respectiv și oricum el știe că scopul scuză mijloacele.

Mă așteptam să-i ia la șuturi pe cei de la ALDE!

Prima țintă, Mircea Banias, care l-a ajutat decisiv să-și treacă în C.V. funcția de prefect...Acum, după înlăturarea sa de la conducerea partidului, ușor vulnerabil.

A doua țintă Valentin Vrabie, pe care nu-l poate înghiți nici cu un kilogram de lămâi la o masă. Aici îi dau dreptate.

A treia țintă Jean Paul Tucan, un fost liberal, mult mai tupeist decât domnia sa, cu siguranță, viitorul președinte al ALDE Constanța. Desigur, oficial într-o altă epocă și neoficial în prezent.

A patra țintă în devenire: ALDE în întregul său, dar, aici, îl încurcă serios cumetria dintre partidul lui Tăriceanu și PSD.

Și, atunci, cu cine să ascută el lupta de clasă precum coasa înainte de cosit, după modelul Boc, care și-a cosit singur bombeurile de la pantofi!

Cu PNL Constanța!

Cât a fost Tararache parlamentar, a făcut dresură cu tânărul politician, urcându-se de-a dreptul în capul PNL! Avea și o deviză personală: „Înjur PNL, deci exist ca politician!”

Zilele trecute, urma să asistăm la un nou triumf demagogic al liderului PMP Constanța. Numai că, surpriză, piatra din dotare, cu care a țintit geamurile PNL, i-a fost rapid returnată, după care liberalii i-au tras basca pe ochi, spre stupefacția generală a domnilor consilieri!

George Muhscină, noul președinte al PNL Constanța, organizația municipală, l-a făcut pe Palaz de două parale, demontând cu argumente toate spusele acestuia. Este un eveniment.

După o lungă perioadă de hibernare, PNL Constanța revine la vechea sa înfățișare și statut. Noul lider a anunțat că nu este dispus să mai accepte excesele de putere și jignirile venite dinspre Palaz la adresa PNL, care se crede din nou prefect și emite indicații prețioase.

Cu atât mai mult cu cât partidul are foarte mulți oameni valoroși. Printre ei se numără și noul lider al PNL Constanța, organizația județeană, Bogdan Huțucă.

În fine, s-a trezit și PNL la realitate!

A venit momentul ca PNL să spargă cercul vicios reprezentat de coaliția pesedisto - PMP.

Nu cunosc, deocamdată, care este obiectivul strategic al ALDE, dar, fiind parteneri de coaliție cu PSD, mai mult ca sigur, așchia nu sare departe de trunchi!

Oricum,o lecție în plus nu-i strică domnului Palaz, care se uită la noi de sus, exact din parașuta doamnei Udrea, care a dispărut subit din centrul atenției!

Eu unul voi resimți acut efectele ciocului mic în cazul Claudiu Palaz, care ne dădea nouă lapte, carne, pene, ouă!

Cine se mai bate astăzi voluntar pentru binele populației oropsite? Cui îi mai arde de soarta celor care s-au fript la vot?

Cine își mai pune pielea la saramură pentru a face de unul singur dreptate amărăștenilor ? Cine împrumută de la bogați ca să dea la săraci? Cine are curajul să-i ia pe bogați la bani mărunți, chit că fisele de telefon nu mai sunt de actualitate!

Cine apără, cu pieptu-i de aramă, Spitalul Județean și Palatul Copiilor? Palaz, un Zorro contemporan, dar fără semnătura lui celebră, pentru că îi lipsește sabia din dotare, declarată „monument al naturii”.

Ce păcat! În loc de „Z”, ca semnătură, ar putea să-i trântească adversarului un CLPZ între ochi, ținta fatală, dar domnul Palaz nu se pretează la așa ceva...

E de-a dreptul un domn! Chiar dacă nu se arată, Claudiu Palaz e plin de mușchi, ca urmare a culturismului politic pe care îl practică. Indiferent de cum și de unde îl apuci, e numa' fibră siliconată!

Vă aduceți aminte cum a ridicat el de unul singur munții de zăpadă din fața casei sale?

Doar primarul Vrabie a reușit performanța de a deszăpezi singur, într-o singură zi, comuna Peștera, darmite o casă!

Da' ce casă! Domnule patron, curg zdrențele de pe mine! O forță a naturii! Hercule, minunea Constanței!  

Precum motanul Trilă, Claudiu Palaz de nimeni nu are milă! Cum te miroase că ești adversarul grupării sale de amici și rubedenii, te ia la refec la „Poveștile orașului meu”, adică al lui!

Ca să vezi și să nu crezi, uite cine poartă pantaloni verzi!

E la modă, ca și ciocul mic, propus de liberali...
   
jooble.org