Liberalul George Muhscină îl pune la punct pe Claudiu Palaz

Liberalul George Muhscină îl pune la punct pe Claudiu Palaz(3109)


George Muhscină: „PNL are o echipă de profesioniști în CLM Constanța care nu pot achiesa la populismele și propunerile amatoriste ale PMP. Îi sugerez lui Claudiu Palaz să își mențină indicațiile pentru partidul său unicelular”

Președintele Organizației municipale PNL Constanța, consilierul județean George Muhscină, reacționează la declarațiile publice ale președintelui PMP Constanța, Claudiu Palaz, făcute la adresa consilierilor locali liberali, afirmând că echipa PMP a venit în CLM cu un proiect lipsit de fundamentare și alimentat exclusiv de populism.

„Partidul Național Liberal este o formațiune politică serioasă. Echipa noastră de consilieri este singura care face o opoziție profesionistă atât în Consiliul Local Municipal, cât și în Consiliul Județean Constanța. Din aceste motive nu ne permitem să venim cu propuneri ilegale și lipsite de fundamentare juridică în Consiliul Local Constanța și nici nu putem să achiesăm la propuneri populiste făcute într-un stil pompieristic și amatorist de către echipa lui Claudiu Palaz”, susține liderul organizației municipale PNL Constanța, George Muhscină.

Acesta subliniază că „situația imobilului Ion Bănescu ne preocupă pe toți, nu numai pe consilierii PMP. Acestea fiind spuse, opinia publică trebuie să știe că proiectul propus de consilierii PMP nu a avut nici avizul comisiei de specialitate, nici vreun fel de fundamentare tehnică. Nu o spunem doar noi, ci și secretarul Primăriei Constanța, Marcela Enache, iar acest lucru ar trebui să-i dea de gândit acuzatorului Claudiu Palaz. Mai mult decât atât, consilierii PNL vor susține cu mare plăcere orice proiect fundamentat care spune clar cine se face vinovat de degradarea clădirii și cine trebuie să plătească”.

 Liderul liberalilor constănțeni transmite, la final, un mesaj foarte ferm.

„Singurii care sunt în măsură și vor judeca activitatea consilierilor Partidului Național Liberal sunt constănțenii, prin vot. În rest, nu voi permite niciunui alt partid sau <<lider>> politic să le dea indicații sau să îi certe <<părintește>> pe aceștia. Cu atât mai puțin lui Claudiu Palaz care ar trebui să recunoască, în primul rând, că susține o majoritate PSD care, timp de zece ani, a reușit să aducă aproape de faliment Primăria Constanța. Contractul de cumetrie cu firma de salubritate care, deși nu face curățenie în oraș, câștigă în instanță peste jumătate din bugetul anual al Constanței (105 milioane de euro din banii constănțenilor!) este de notorietate pentru toată lumea, mai puțin pentru Claudiu Palaz. Întotdeauna Partidul Național Liberal a avut și va avea maximă considerație față de constănțeni și de banul public. Tocmai de aceea, nu acceptăm nici <<combinațiile>> PSD, nici populismele celor care îi susțin”, subliniază președinte organizației municipale PNL Constanța, George Muhscină.
 
jooble.org