Starea victimelor gravului accident rutier de ieri, de lângă Hârșova: cele trei victime feminine (inclusiv fetița de doi ani) sunt în comă, bărbații sunt mai bine

Starea victimelor gravului accident rutier de ieri, de lângă Hârșova: cele trei victime feminine (inclusiv fetița de doi ani) sunt în comă, bărbații sunt mai bine(3456)


 În urma accidentului de ieri, de lângă Hârșova, la Unitatea de Primiri Urgențe (U.P.U.) a Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei", din CONSTANȚA, au fost aduse conci (5) persoane: o femeie în vârstă de 30 ani, două minore și doi bărbați, de 21, respectiv 36 ani.

Cele două minore sunt în comă, sub stricta monitorizare a medicilor din secția A.T.I. Pediatrie.

Femeia în vârstă de 30 ani este în stare foarte gravă, în comă profundă. Pacienta a fost supusă unei intervenții chirurgicale, în sfera cerebrală. Starea sa rămâne foarte gravă și este în continuare monitorizată de către medicii din secția A.T.I.

Bărbatul în vârstă de 36 ani este conștient, colaborant, internat în secția Neurochirurgie.

Tot la Neurochirurgie a fost internat și celălalt pacient, în vârstă de 21 ani, care a suferit un traumatism cranio-facial.
Medicii din cadrul S.C.J.U. fac tot ce se poate pentru salvarea victimelor rezultate în urma acestei tragedii rutiere .

Reamintim că un grav accident rutier a avut loc, ieri, joi - 27 aprilie 2017, în județul CONSTANȚA, la ieșirea din comuna DOROBANȚI, spre orașul HÂRȘOVA.

Cinci (5) persoane au fost rănite. Două femei și o fetiță de 2 ani. sunt în stare critică. 

Accidentul a avut loc între un T.I.R. și un autoturism, care s-au izbit violent. 

Victimele sunt, toate, din autoturism, care a intrat în spatele T.I.R.-ului, încărcat cu paleți de gresie.
 
jooble.org