Alegerile în teritoriu continuă astăzi în organizațiile Partidului Național Liberal

Alegerile în teritoriu continuă astăzi în organizațiile Partidului Național Liberal(990)


Filiala Constanța a Partidului Național Liberal a continuat luni, 03 aprilie a.c., seria alegerilor interne în organizațiile Cogealac și Fântânele, în perspectiva Comitetului de Coordonare Județean.

La Fântânele, liberalii reuniți în Comitetul de Coordonare Local l-au desemnat pe Ion Adrian Roșu în funcția de președinte al organizației, în timp ce Comitetul de Coordonare Local al PNL Cogealac a reconfirmat-o în fruntea organizației locale liberale pe Mariana Mihai.

În urma centralizării voturilor exprimate, Biroul Politic Local al PNL Fântânele este compus din trei vicepreședinți – Maria Voicu, Ioan Rus și Aneta Raluca Stoica – patru membri și un trezorier. Pe de altă parte, noul Birou Politic Local al PNL Cogealac are un vicepreședinte – Elena Zelca - șapte membri și un trezorier.

La cele două Comitete de Coordonare Locale au participat președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, secretarul Comisiei de Coordonare și Desfășurare a Alegerilor, Marilena Dragnea și Gabriela Drăghici, membru în BPJ al PNL Constanța.

Alegerile în teritoriu continuă astăzi în organizațiile Partidului Național Liberal din localitățile Nicolae Bălcescu și Mihail Kogălniceanu.
jooble.org