CONSTANȚA. Ambasadorul statului KUWEIT, în vizită la CERONAV

CONSTANȚA. Ambasadorul statului KUWEIT, în vizită la CERONAV(686)


CONSTANȚA: Ambasadorul statului KUWEIT, în vizită la CERONAV - Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale (director-general: OVIDIU SORIN CUPȘA) !

Joi - 30 martie 2017, Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale - CERONAV a primit vizita ambasadorului Statului Kuweit la București, Excelența Sa, domnul Talal Mansour Alhajeri.

Împreună cu delegația care l-a însoțit, Excelența Sa a onorat invitația Ministerului Transporturilor, de a vedea facilitățile de instruire, din cele trei sedii ale CERONAV: simulatoarele de navigaţie, maşini navale, operare mărfuri lichide în vrac, H.U.E.T. (Helicopeter Underwater Escape Training), laboratoarele E.C.D.I.S. (Electronic Chart Display and Information System) şi G.M.D.S.S. (Global Maritime Distress and Safety System).

Vizita ambasadorului din Kuweit, la CERONAV, ne onorează, Statul Kuweit fiind unul dintre cei mai importanți parteneri ai României, în zona Golfului Persic. CERONAV este centrul de pregătire cu cea mai extinsă ofertă de perfecționare din Uniunea Europeană. Am profitat de prezența distinsului oaspete, pentru a prezenta portofoliul celor peste 200 de cursuri de instruire, la standarde ridicate, destinate personalului "offshore", maritim și fluvial”, a declarat OVIDIU SORIN CUPȘA, director-general CERONAV, Ambasador Maritim I.M.O.

Ambasadorul Talal Mansour Alhajeri a exprimat interesul şi întreaga disponibilitate, ale autorităților kuweitiene, pentru procesul de dezvoltare a relaţiilor de colaborare dintre cele două state, CERONAV putând contribui la pregătirea profesională a personalului care operează în zona Golfului.
 
jooble.org