Atelierul Digital Google – Studiu de Caz

Atelierul Digital Google – Studiu de Caz(1424)


Google România și Fundația LEADERS revin cu Atelierul Digital la tine în oras!

Inițiativa celor de la Google România își reia campania în 2017 cu două formate noi de curs la care pot participa atât tinerii care au trecut anul trecut prin experiența Atelierului Digital, cât și cei neinițiați care își doresc să afle mai multe despre mediul online.

Pe data de 31 martie specialiștii Google vin la Constanța să susțină un curs bazat pe un studiu de caz real prin care participanții cu vârste cuprinse între 15 și 35 de ani pot afla mai multe despre oportunitățile din mediul digital și strategiile de marketing digital aplicate de companii, dar și noțiuni aprofundate despre:

- prezența online;
- social media;
- AdWords;
- web analytics;

Cursul de vineri, 31.03.2017, va avea loc la Facultatea de Științe Economice, Campus Universitar, Corp A, etaj 1, sala A02, de pe Aleea Universității 1, în intervalul orar 16:30 – 19:30 și va fi bazat pe un studiu de caz real.

O singură participare la unul din cele trei tipuri de Atelier Digital – curs introductiv, studiu de caz și tehnic - este suficientă pentru a vă începe drumul către certificarea Google. Pentru o viziune unitară și cunoștințe avansate despre mediul online, recomandăm participarea la toate cele trei tipuri de sesiuni offline ale Atelierului Digital, organizate pe parcursul întregului an.

La eveniment va fi prezent Adrian Enache, Chief Executive Officer la Omniperform. Programul este organizat de Fundaţia Leaders, cu susţinerea Google Romania și în colaborare cu Universitatea Ovidius din Constanța.

Mai multe informații despre cursul gratuit Atelierul Digital pot fi găsite pe www.atelieruldigital.com.
 
jooble.org