FashionTV organizeaza cel mai mare concurs de frumusete al verii: Miss Litoral 2013(794)


Dupa ce Caravana FashionTV a strabatut Romania in cautare de tinere talente, in acest weekend 30 dintre cele mai frumoase romance vor intra in competitia pentru titlul Miss Litoral 2013.

Pentru prima data, concursul s-a desfasurat atat offline, la preselectiile organizate in toata tara, cat si online, in urma votului direct pe Facebook, pe Fanpage-ul www.fpeople.ro, tinerelor participante oferindu-li-se sanse reale de a fi promovate la nivel international si de a participa la cele mai importante concursuri de gen din lume.

Organizarea Miss Litoral 2013 este de o anvergura fara precendent in Romania, FashionTV oferind concurentelor premii in valoare de peste 100.000 de euro, constand in participarea castigatoarelor la evenimentele internationale FashionTV si contracte in domeniul modelling-ului cu cele mai importante companii de publicitate de lume. In cadrul probelor de concurs, participantele vor defila in tinute de zi, costume de baie si rochii de seara semnate de designeri de top din Romania, iar de machiajul si coafura lor vor fi responsabili make-up artisti si hair stilisti de renume. Un juriu format din personalitati ale lumii modei va decide marea castigatoare.

Concursul va fi transmis in intregime de TVR si de postul FashionTV in 193 de tari din intreaga lume, toate participantele din finala Miss Litoral urmand sa fie promovate la nivel international. Informatii si imagini in exlusivitate veti putea gasi in comunitatea online a FashionTV Romania, www.fpeople.ro.

Concursul este organizat in cadrul FashionTV Summer Festival 2013 pe cea mai mare scena de moda realizata pana acum in Europa si va avea loc in aer liber, in Piata Cazino din Mamaia, in serile de 2 si 3 august 2013, incepand cu ora 20.
jooble.org