Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
Comunicat de presă PNL

Comunicat de presă PNL(1037)



Membrii Biroului Politic Județean al Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, reuniți în ședință duminică, 19 martie a.c., au validat, în prezența președintelui PNL Raluca Turcan și a secretarului general al PNL Cristian Bușoi, calendarul pentru toată perioada de alegeri, conform deciziei Secretariatului General al Partidului Național Liberal, și convocarea Comitetelor de Coordonare Locală pentru fiecare organizație în parte.

De asemenea, a fost validată și norma de reprezentare pentru delegații aleși, aceasta fiind stabilită în funcție de rezultatele obținute în circumscripția electorală a fiecărei organizații la ultimele două scrutinuri electorale. Numărul membrilor aleși trebuie să fie obligatoriu mai mare cu minim 30% față de numărul membrilor de drept.

Tot în ședința Biroului Politic Județean al PNL Constanța au fost validate și convocatoarele cu membrii activi (cu drept de vot în conformitate cu prevederile Statutului PNL) pentru organizațiile programate a organiza alegeri interne în săptămânile 20-26 martie și 27 martie-02 aprilie 2017.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța



jooble.org ziare, stiri