DEMISIA ÎN ALB PRECUM PĂLĂRIA.  SĂ TOT DAI CU EA DUPĂ CĂINI !

DEMISIA ÎN ALB PRECUM PĂLĂRIA. SĂ TOT DAI CU EA DUPĂ CĂINI !(5945)


Sărmanul domn Liviu Dragnea a căpătat alergie la hârtia albă și, în general, la zăpadă, rochie de mireasă, zahăr tos, Moș Crăciun, cu beteala-i albă, fulgi de nea bio, demisie în alb. Ținând cont de vremurile pe care le trăim, nu și de la hârtia igienică.

De când cu demisia în alb a amicului său, cu dinții în sus, Victor Ponta, domnia sa s-a transformat într-o mașină de rupt coli A4 și chiar mai mari. Nu iartă nimic! Le rupe cu dinții precum un câine antrenat pentru așa ceva!

Fie că este o simplă cerere, o dare de seamă sau un referat. În realitate, demisia în alb a lui Victor Ponta i-a schimbat fundamental viața. L-a determinat, în primul rând, să nu mai lase pe mâine ceea ce poate destitui azi.

Experiența cu demisia în alb i-a modificat substanțial metabolismul. Până nu rupe o demisie-două, nu se simte bine.

Adevărul este că Ponta a știut să joace la două capete cu demisia în alb. Se vedea de la o poștă că nu este pregătit să se rupă definitiv de PSD. Unde să se ducă, politic vorbind, cu atâtea dosare penale pe cap? Cine îi mai serbează lui ziua de naștere ca în China?

Trenul. Trenul rapid din China unde e? Dar demisia în alb?

Cât a fost temporar izolat, fluturând demisia în alb pe deasupra capului, precum navigatorii naufragiați, nu l-a curtat nimeni de nicăieri! Nu s-a tăvălit nimeni pe jos de dragul lui! Și nici nu s-a folosit de “stecluța” cu vitriol...Ca formă de șantaj sentimental, deși în politică nu este loc de sentimente, demisia în alb i-a servit drept paravan. Practic, se făcea că demisionează.

Alo, Dragnea, băiete, eu demisionez. Uite demisia mea în alb”. După care, oarecum ostentativ, i-o plimba pe sub nas. Fiind în alb, demisia, ca și banii, nu avea miros. Exersând astfel, în repetate rânduri, i-a întins domnului Dragnea nervii la maxim. Într-o astfel de stare, a făcut praf demisia în alb, dar a rămas cu un tic nervos. Rupe tot ceea ce îi iese în cale!

Cu asta se ocupă Liviu Dragnea și Victor Ponta, doi politicieni cu pretenții, care, chipurile, nu mai pot de grija țărișoarei ăsteia. Se joacă de-a demisiile în alb. Unul și-o dă și celălalt o rupe. Și țara arde...

Pe acest fond aerobic, asistăm la un teatru ieftin. E ca în cunoscuta scenă a pălăriei. Unul se milogește de altul, “Dă-mi pălăria”, celălalt, iritat la culme, îi răspunde obraznic, “Nu ți-o dau” după care intervine un al treilea, “Dar, dă-i, bă, pălăria, că pierdem autobuzul!”

Așa și cu demisia în alb. Cunosc un individ care ori de câte ori se ceartă cu soția își ia bagajele și spune că pleacă! Aiurea. În realitate, coboară treptele ușor, una la cinci minute, chiar mai mult, până aude strigătul izbăvitor al consoartei ieșite în ușă. “Băi, Nae, lasă prostiile și treci în casă!”

Cum Dragnea este un om de omenie, Victor Ponta a mizat exact pe această latură sensibilă. A mizat pe faptul că nu o să fie lăsat de izbeliște, cum a procedat domnia sa, după ce nu a mai fost premier, cu partidul!

Cu lacrimi în ochi, liderul PSD a rupt demisia în alb. “Victoraș, tată, treci la loc în partid.

Dacă nu avea atâtea și atâția pe cap, inclusiv pe președintele Iohannis, sunt convins că nu i-ar mai fi cântat în strună lui Victor Ponta. Păi, fie vorba între noi, cine l-a adus în starea de nebunie cu demisia în alb?

Exact Liviu Dragnea, care știe ca nimeni altul să-și marginalizeze prezumtivii concurenți la poziția pe care o ocupă. Nu cu mult timp în urmă, nimeni nu și l-ar fi imaginat pe Victor Ponta în postura de a cere clemență lui Dragnea prin intermediul unei demisii în alb...

Țara arde și dumnealor se joacă de-a demisia în alb!

Poate ar fi bine să organizăm un referendum și pe tema demisiei în alb...

Demisia în alb precum pălăria. Să tot dai cu ea după câini! 
jooble.org