Atelino - atelier de creație și dezvoltare personală pentru cei mici

Atelino - atelier de creație și dezvoltare personală pentru cei mici(3119)


 

 

Cine suntem noi?

Un grup de tineri entuziaști, care au strâns laolaltă domenii care stimulează creativitatea și imaginația copilului dumneavoastră, prin joc și educație.

Cui ne adresăm?

Copiilor cu vârste cuprinse între 3-12 ani.

Am găsit un spațiu perfect în zona Trocadero, pe strada Portiței 12A. E ușor de ajuns, iar copiii dumneavoastră vor fi în siguranță într-o casă cochetă și primitoare, care găzduiește 3 ateliere dichisite. Atelierul de creație dezvăluie un spațiu menit interacțiunii și dezvoltării personale, în care ne relaxăm și ne valorificăm aptitudinile creative, știut fiind faptul că una din caracteristicile cele mai importante ale viitorului adult este creativitatea. La etaj, avem atelierul de muzică, în care în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 10, ne bucurăm de acorduri de chitară, împreună cu prof. Marius Chirilă. Tot la etaj este și atelierul de engleză, în care cei mici sunt impulsionați să îndrăgească limba lui Shakespeare, prin cântece și  jocuri, alături de invitați speciali.

ATELINO este un concept nou, menit să ghideze creșterea copilului dumneavoastra prin labirintul regulilor și convențiilor sociale, apelând la imaginație, joc și zâmbet. Avem metri pătrați de pereți pentru tușe personale, metri de hârtie specială de pictat, timp suficient pentru cântecele în limba engleză de ascultat, mii de acorduri la chitară de realizat.

ATELINO e locul în care gălăgia dă tonul celor mai inventivi, creativi și inteligenți copii: ai dumneavoastră!!

Pentru detalii și înscrieri vă așteptăm pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/Attelino, la numărul de telefon 0737.393.993, sau pe email atelinokid@gmail.com
jooble.org