Consilierii locali Andrei Popescu și Victor Constantin verifică legalitatea terasei Entourage !

Consilierii locali Andrei Popescu și Victor Constantin verifică legalitatea terasei Entourage !(8067)


Dupa ani de zile de amorțeală în Consiliul local, lucrurile încep să meargă spre normalitate. De data asta, vorbim de un demers comun al consilierilor municipali Andrei Popescu și Victor Constantin, pentru verificarea unor amplasamente ce trezesc suspiciuni.

Vă redăm mai jos postarea făcută de Andrei Popescu pe contul de Facebook:

Primăria - Pentru unii mumă, pentru alții ciumă!

Știm cu toții cât de greu este să începi o afacere, să depui o gramadă de dosare, să fii amânat și plimbat dintr-o parte în alta. Se pare că, pentru unii, toate aceste proceduri sunt floare la ureche, reușind să prospere unde altora nici prin gând nu le trece.

Am inițiatizat alături de colegul meu, Victor Constantin, un demers pentru normalizarea lucrurilor. Este vorba despre două sesizari, una către Polțtia Locală și alta către Serviciul de autorizare agenți economici, în două probleme distincte, pe care le puteți vizualiza în subsolul prezentării, în imagini.

Prima a fost facută în prisma sesizărilor cetățenilor, privind amplasamentul cafenelei Entourage, fix în Parcul Sălii Sporturilor, vom vedea cum au obținut autorizația de construire a terasei și dacă au toate avizele de funcționare. De asemenea, cetățenii au reclamat că se fumează în interiorul acestei cafenele.

A doua sesizare este legată de greaua moștenire lăsată de cuplul Mazăre-Strutinsky, prin chioșcurile omniprezente de la Tutun și ziare. Acestea au fost protejate ani de zile, iar cand am mers pe teren alături de colegul meu, în cele 3 locații vizitate, am întrebat unde este afișată autorizația de funcționare, s-au uitat la noi ca la urs și ne-au spus că nu au avut niciodată așa ceva și dacă vrem neapărat, să mergem la Conpress.

Mai mult, noul regulament de comerț aprobat in Consiliul Local, prevede clar că nu pot fi autorizate unități amplasate în zona trecerilor de pietoni și care obstrucționează circulația pietonilor, ori, după cum știți, chioșcurile acestea sunt amplasate fix în astfel de zone.

Voi continua demersurile pentru normalizare pe toată perioada mandatului meu!

Andrei Popescu

Consilier local municipal independent

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța



jooble.org ziare, stiri