Masă-rotundă la C.N. A.P.M. S.A., pe temele  Master-Plan-ului Portului Constanța și modernizării accesului pe la Poarta - 1, în cadrul proiectului CIVITAS PORTIS

Masă-rotundă la C.N. A.P.M. S.A., pe temele Master-Plan-ului Portului Constanța și modernizării accesului pe la Poarta - 1, în cadrul proiectului CIVITAS PORTIS(737)


Astăzi, joi - 9 martie 2017, de la ora 12.00, la sediul ("Gara Maritimă" - Poarta - 1 a Portului Constanța) Companiei Naționale ADMINISTRAȚIA PORTURILOR MARITIME S.A. (C.N. A.P.M. S.A.) CONSTANȚA, va avea loc o masă-rotundă, pe tema proiectelor pe care Municipalitatea și Portul Constanța le vor dezvolta împreună.

Participă: primarul municipiului Constanța - Decebal Traian FĂGĂDĂU, directorul-general al CN A.P.M. S.A. Constanța - Nicolae Dan TIVILICHI, reprezentanți ai C.N. A.P.M. S.A. Constanța și reprezentanții operatorilor portuari.

Evenimentul a fost precedat de o conferința-de-presă, desfășurată tot la sediul C.N. A.P.M. S.A., la care au participat primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, și directorul-general al C.N. A.P.M. S.A., Nicolae Dan Tivilichi.

Temele de discuție au fost: "Master-Plan"-ul Portului Constanța și modernizarea accesului în Portul Constanța, pe la Poarta - 1, în cadrul proiectului "CIVITAS PORTIS", în care C.N. A.P.M. S.A. face parte din consorțiul „Constanța“, în care lider este Primăria Municipiului Constanța.
jooble.org