Atenție, se oprește apa în Năvodari, Lumina, zona Industrială Midia și Corbu!(855)


Pentru executarea unor lucrãri de reabilitare și de remediere a unor avarii la magistralele de alimentare cu apã cu diametrele de 1.000 mm și 600 mm, ce alimenteazã cu apã potabilã o parte din zona de Nord a judetului, SC RAJA SA este nevoitã sã înrerupã furnizarea apei potabile în data de 02 martie 2017, în intervalul orar 00,00 – 22,00.

Vor fi afectați consumatorii din Nãvodari, Lumina, zona Industrialã Midia și Corbu.

În cadrul lucrãrilor, efectuate in zona podului rutier de la Ovidiu, se vor înlocui douã tronsoane cu o lungime de aproximativ 4 metri din cele doua conducte magistrale și se monta și o nouã vanã pe firul de 1.000 mm. Având in vedere lungime rețelei, diametrul, dar și debitul de apã, timpul necesar pentru golirea și umplerea conductelor este de aproximativ 12 ore. Pentru limitarea perioadei în care apa potabilã va fi sistatã, pentru realizarea lucrãrilor de reparații, echipele de intervenție au fãcut toate lucrãrile necesare. S-au executat sãpãturile și s-au pregãtit materialele, inclusiv montajul la fața locului a segmentelor ce vor fi înlocuite, urmând ca în perioada în care se va opri pomparea pe aceste tronsoane sã se realizeze doar partea de legãturi cu sudurile aferente. Totodatã, la fața locului vor fi dislocate mai multe echipe de intervenție, dotate cu utilajele necesare.

SC RAJA SA le cere scuze tuturor abonaților și îi asigurã cã echipele sale de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizãrii apei potabile în cel mai scurt timp.

Totodatã,  toți consumatorii afectați de aceastã oprire sunt sfătuiți să-și asigure rezerva minimã de apã pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizãrii apei.
 
jooble.org