Premiu de 50.000 de lei pentru crearea unui logo al Capitalei

Premiu de 50.000 de lei pentru crearea unui logo al Capitalei(1168)


Consiliul General al Municipiului Bucuresti a decis sa lanseze un concurs pentru desemnarea unui logo al Capitalei. Castigatorul va fi anuntat in data de 3 mai si va primi un premiu in valoare de 50.000 de lei brut.

"Lucrarea care va fi declarata castigatoare va trebui sa aiba un design atractiv, sa fie usor recognoscibila, sa poata fi imprimata si pe suprafete mici fara sa piarda detalii esentiale, sa imbine elementele care sa reflecte traditia istorica a Bucurestiului cu elemente care sa tina cont de tendintele actuale, sa permita declinarea ulterioara a unor branduri sectoriale (Bucuresti cultural, Bucuresti turistic, Bucuresti muzical, Bucuresti sportiv etc) ", se arata intr-un comunicat oficial.

La concurs pot participa toti cetatenii romani care au implinit 18 ani inainte de 20 martie 2017.

In vederea stabilirii castigatorului va fi elaborat un regulament si va fi stabilit juriul, format din reprezentanti ai Primariei Capitalei, Academiei Romane, Muzeului Municipiului Bucuresti, companiilor de publicitate, Universitatile de Arta si Arhitectura, Uniunii Artistilor Plastici la care se adauga un sociolog.

Perioada de desfasurare a concursului este 20 martie - 20 aprilie 2017.

Premiul de 50.000 de lei brut reprezinta "cesionarea exclusiva a drepturilor de autor, nelimitata in timp si spatiu, pe orice suport material si in toate modurile, in favoarea municipiului Bucuresti", se precizeaza in comunicatul citat.

Sursa:  www.ziare.com
jooble.org