Festivalul internaţional de flaut  Marea Neagră

Festivalul internaţional de flaut Marea Neagră(2446)


Iubitorii muzicii clasice, sunt invitaţi la a IV-a ediţie a festivalului de flaut, MAREA NEAGRĂ , desfăşurat în perioada 27 februarie  / 1 Martie 2017 în Constanţa. Concertele au loc, după cum urmează:

Concertul Simfonic Extraordinar va avea loc pe data de 27 FEBRUARIE LA ORA 19:00 , în Sala de Concerte ,,Sergiu Celibidache” , a Colegiului de Arte ,,Regina Maria”, zona Casa de Cultură, Constanţa.

În program va fi Divertismentul nr 1 în Re Major de Mozart, Concertul pentru Două Flaute de Cimarosa şi Simfonia nr 29 în La Major de Mozart. Soliştii concertului vor fi: Yoon Han Kwon din Coreea de Sud şi Gabriel Marin, România. Ei vor fi acompaniaţi de Black Sea Simphony Orchestra , la pupitru fiind dirijorul coreean Lee Woo Jik.

Al II-lea eveniment din cadrul festivalului va avea loc miercuri, 1 martie, la Teatrul Naţional de Operă şi Balet ,,Oleg Danovski” din Constanţa şi va fi un Recital Duo Flaut susţinut de flautista Carole Reuge din Elveţia şi Gabriel Marin din Constanţa. Ei vor fi acompaniaţi de pianistul turk Aydin Arslan. Programul este constituit din piese camerale de mare popularitate.


Vă aşteptăm cu drag,
Marin Gabriel
Reprezentant ,,Marea Neagră” Flute Festival
jooble.org