O nouă seară muzicală la Restaurantul ÎNTRE APE !

O nouă seară muzicală la Restaurantul ÎNTRE APE !(2136)


Tiberiu Albu, cel care a câștigat "Vocea României 2014"  împreună cu chitaristul Angus, au conceput un proiect "Acoustic live", cu piese din repertoriul național și internațional, vă invită să-i ascultați sâmbătă, 25 februarie, la Restaurantul Pescăresc Între Ape, de la orele 20.30!


Comparat cu fostul vocalist al trupei Cargo, Ovidiu Ioncu Kempes, Tiberiu Albu reuşeşte să entuziasmeze suflarea rock din ţară, primind pe pagina lui de artist complimente de genul: „La Tiberiu apreciez foarte mult energia lui. Îţi transmite ceva, nu poţi să stai liniştit jos, trebuie să te ridici în picioare şi să trăieşti din plin alături de el muzica!“

Cel care făcea senzaţie la audiţiile pe nevăzute cu piesa I Love Rock'n' Roll şi care a continuat să zguduie scena cu alte piese hard rock, cum ar fi Rock and roll-ul celor de la Led Zeppelin sau Dream On, de la Aerosmith, a devenit un fenomen pe reţele sociale, reuşind să-i facă pe rockerii din ţară să urmărească emisiunea doar de dragul lui.

Așadar, veniți să petreceți o seară minunată alături de Tibi și Angus, doi interpreți care au dorința de a cânta și de a vă încânta cu stilul lor entuziast!

Și petrecerea continuă... KARAOKE, dans și multă voie bună!

Sunteți așteptați cu drag!


Sunați din timp pentru rezervări :

Raluca: 0727488470
Armand: 0766765889
Restaurant Între Ape: 0728328082

Suport artiști: 20 de ron
 
jooble.org