DRAGNEA UMBLĂ CU CIOARA VOPSITĂ PE  JUMĂTATE

DRAGNEA UMBLĂ CU CIOARA VOPSITĂ PE JUMĂTATE(3464)


De când i-a intrat în cap, e drept, și cu sprijinul neprecupețit al pupincuriștilor din prima linie, care îi fac mustața la primele ore ale dimineții, că e cel mai tare din parcare, Liviu Dragnea umblă cu cioara vopsită pe jumătate!

Se laudă peste tot că a primit-o cadou când a fost în America, încercând să-i scuze ținuta extravagantă.

Din câte am reușit să aflu, cioara vopsită pe jumătate este o specie nouă, zic unii, multifuncțională, pentru că poate înlocui oricând leopardul care vopsește gardul, ceea ce nu s-a mai pomenit până acum...

Gurile rele spun, pesemne ca să anuleze victoria sa obținută la un mic dejun de lucru în SUA, că cioara vopsită pe jumătate i-ar fi aparținut lui Victor Ponta.

Cine este Victor Ponta? Un tânăr brunețel, bun orator, după principiul verzi și uscate, dar agreat de pesederei, motiv pentru care Dragnea îl lua peste tot cu el...

Până când i-a luat fața de tot. În timp ce Dragnea a acaparat aproape tot în PSD, devenind, de la Iliescu încoace, al nu știu câtălea conducător iubit, Ponta a coborât vertiginos! A ajuns de la statutul de veșnic candidat la postul de prim ministru la poziția de martor în diverse procese!

În materie de orgolii, puțin a lipsit ca Liviu Dragnea să îi dea lui Ponta, ca la marile coride, lovitura fatală. După ce a fost ales ca președinte al PSD, culmea, pe fundalul rămas de la sărbătorirea zilei de naștere a lui Ponta, domnul Dragnea s-a aflat la un pas de a ajunge prim ministru! Și asta, culmea, după ce un an de zile a susținut că Victor Ponta este cel mai bun premier pe care l-a avut România vreodată!

Mama ei de cioară!

După alegeri, când partidul său a câștigat la pas, nimeni nu contestă acest lucru, domnul Dragnea a simțit nevoia să iasă din nou cu cioara sa vopsită pe jumătate în față...

În primul rând, ne-a aburit cu guvernul lui de sfinți. Din start, prezența unor persoane asupra cărora planează unele suspiciuni a știrbit din credibilitatea actualului guvern. Nici nu s-au instalat bine și, din start, am auzit din nou, ca și cum nimic nu s-ar fi schimbat, de relații, fina nu știu cui, prietenul lui cutare, dosare etc.

În loc să treacă la treabă, oamenii lui Dragnea au declanșat, pe tema a două ordonanțe de urgență, una cu grațierea, un scandal cu rezonanțe internaționale. Mizând pe lipsa de reacție a opiniei publice, dragniștii au promovat două ordonanțe de urgență pe principiul “Pentru unii mumă, pentru alții ciumă”.

În final, păcăleala, inaugurată cu mult înaintea zilei de 1 aprilie, a eșuat lamentabil în ton cu coloritul ciorii vopsite pe jumătate.

Scandal mare! Mitinguri de protest.! Exact ceea ce ne trebuia într-un moment de criză, când toată lumea aștepta ca guvernul PSD- ALDE să înceapă să-și respecte promisiunile.

Mai mult, după gafa președintelui Iohannis, omul cu geaca roșie, mă așteptam ca PSD să-l pună la punct pe cel care, într-o manieră sfidătoare, a încălcat Constituția, participând activ la un miting neautorizat!

În locul unei reacții tranșante, am văzut un Liviu Dragnea, ușor îmbujorat la față, încercând parcă să-i scuze atitudinea, să o lăsăm mai moale cu suspendarea, că doar și el este om, bla-bla-bla...

Pe locul ciorii vopsite doar pe jumătate, am văzut un PSD puternic, dar scâncind!

Aud că pesediștii, loviți brusc de arta diplomației de doi bani, intenționează să-i ceară scuze președintelui Iohannis, istovit de extemporalele pe .care le-a dat la CEDO, unde românii au ajuns să-și caute singuri dreptatea...
 
jooble.org