Primarul Cristian Radu de la Mangalia bagă consilierii în şedinţă(689)


Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a convocat consilierii locali la o şedinţă ordinară care va avea loc, vineri, 2 iulie, ora 17.00, în sala de şedinţe a Consiliului Local din cadrul Primăriei.

Pe ordinea de zi, sunt înscrise mai multe proiecte de hotărâre de interes pentru administraţia publică locală. Unul dintre aceste proiecte se referă la modificarea şi completarea Regulamentului de gestionare a populaţiei canine din municipiul Mangalia. Alte proiecte de hotărâre supuse spre aprobare vizează modificarea şi completarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare a Serviciului Public de Asistenţă Socială, dar şi un Regulament de Organizare şi Funcţionare a Serviciului Public ADPP.

În aceeaşi şedinţă ordinară de vineri, consilierii locali vor dezbate un alt proiect privind completarea H.C.L. nr. 68/26.10.2012, care se referă la acordarea unor ajutoare de urgenţă-tichete sociale. De asemenea, pe ordinea de zi a convocatorului de şedinţă figurează un alt proiect de hotărâre privind stabilirea unor măsuri de blocare a autovehiculelor staţionate sau parcate neregulamentar pe drumurile publice sau pe terenurile aparţinând domeniului public sau privat al municipiului Mangalia.
 
jooble.org