MAI  MULTE  BANANE

MAI MULTE BANANE(2933)


Mă doare să o spun, dar totul porneşte de la alegeri, absenteismul ducând la eclozarea monştrilor actuali şi a nesimţirii acţiunilor lor.

Am fost primul care a recunoscut victoria PSD, am felicitat susţinătorii lor şi am făcut apel la sprijinire, la atribuirea unui vot de încredere tocmai pentru interesul naţional. Cine putea anticipa că la doar câteva zile, mişeleşte, în toiul nopţii, la lumina unei lumânări se năştea legea graţierii şi amnistiei întru limpezirea cazierelor şi somnului fruntaşilor PSD şi ALDE. Caracterul acestor oameni, nu poate lucra decât ,,pe blat”. Dacă am izola toţi membri PSD pe o insulă tot ar lipsi zilnic câte un portofel, iar noaptea, în spatele unicului palmier, un Dragnea, Iordache şi Grindeanu ar complota pentru un document ce până la trezirea celorlalţi să le atribuie doar lor mai multe banane. 

Am fost pe 22 seara la demonstraţia plecată de la Prefectură şi mi-am încărcat sufletul de bucurie, de multă energie pozitivă, văzând aşa o masă de tineri (marea majoritate) evident ieşită din propria convingere să se pună în faţa ,,tancului” PSD. Probabil multe scandări sunt prea severe, dar pentru a arăta metaforic că organismul e bolnav, are febră, e în convulsie şi are o nuanţă aprinsă trebuie să mai strigi şi … ,,ciuma roşie!” 

Chiar la intrarea de pe bulevardul Ferdinand, pe strada Mircea cel Bătran, de la etajul 1, deasupra restaurantului, un domn probabil la 50-60 de ani, apostrofa peste 1000 de oameni paşnici cu apelativul ,,animalelor” (probabil era pauză la antena 3). Cât de jenant, dar tipic pentru discipolii lui Iliescu, ,,Bombonel” , Ponta, Dragnea sau a auto-suspendatului vicepreşedinte ALDE. 

La Constanţa, cei aproximativ 1500 de manifestanţi sunt totuşi puţini pentru starea cetăţii. De 16 ani clanuri ce din interese reciproce au aderat la PSD au ruinat oraşul nostru. Proba de minimă putere administrativă, situaţia acestei ierni, a dovedit limitele conducerii locale. 

Deszăpezirea şi iluminatul public prăbuşit sunt subiecte de notorietate şi norocul administraţiei locale este atenţia lumii către focul de artificii declanşat de inepţia conducerii PSD de la Bucureşti. Oare cum se vede proiectul de buget azi depus, mâine retras, o noapte de păruială şi iarăşi depus? Angajamente internaţionale care nu se regăsesc în proiect sau amputarea bugetului învăţământului şi altele dau exact măsura actualului executiv, oare nu cel mai slab postrevoluţie? E aşa sau nu ?

Poate nu eşti în acord cu mine, dar dacă eşti, distribuie întrebarea te rog.
 
jooble.org