Belle Epoque - Business Networking Cocktail Party , la Casa  Hrisicos (Piața Ovidiu) !

Belle Epoque - Business Networking Cocktail Party , la Casa Hrisicos (Piața Ovidiu) !(1146)


În această seară, de la orele 19.30, la restaurantul Casa "Hrisicos", din Piața Ovidiu - Constanța, "Business Circle" organizează un eveniment de "networking", numit "Belle Epoque - Business Networking Cocktail Party", adresat antreprenorilor din Constanța.

Scopurile evenimentului constau în:
1. Lansarea activităților Clubului de "Networking" al "Business Circle" și deschiderea unei serii de evenimente lunare, dedicate facilitării oportunităților de: comunicare, socializare, promovare, vânzare pentru antreprenorii constănțeni și nu numai
2. Licitația "Love to Help", organizată în scopuri caritabile.

Programul evenimentului include:
1. Program muzical variat;
2. Degustare de vinuri oferită de Cramele Jidvei;
3. Licitația Love to Help;
4. Program de socilizare și dans;
5. Un meniu realizat cu atenție de Casa "Hrisicos".

Licitatia "Love to Help"
În cadrul licitației, o serie de firme vor oferi serviciile și produsele lor, iar toți banii strânși vor fi donați către două O.N.G.-uri partenere:
- "United Hands Romania", care oferă sprijin umanitar și asistență socială comunităților dezavantajate din județul Constața;
- "Psychological Health Center", ce are ca scop implementarea programelor de consiliere psihologică și asistența psiho-socială destinate familiilor dezavantajate, aflate în dificultate.

Firmele participante la licitație sunt următoarele: "Salin Life", "Kids&Teens School", "H.M.B. Studio", "Nemo Diving Center", "Handmade by You", "Fit&Shape", "Translatio", "Synapsa Cloud Solutions".

Parteneri în organizarea evenimentului: "Casa HRISICOS" - CONSTANȚA și "Cramele JIDVEI" - Județul ALBA.

"Business Circle" este o rețea privată de cercuri de afaceri, prin care antreprenorii se pot conecta cu eficiență în relații "win-win", benefice atât pentru participanți cât și pentru comunitate.
"B.C." este concepută pe trei axe:
- Educație Antreprenorială;
- Promovare și Vânzare;
- "Networking" și Socializare.

"Business Circle Networking Club" organizează, cel puțin o dată pe lună, evenimente de "networking", dar și acțiuni sociale.

Contact: Valentina Mecherel (Rep. GL Dezvoltare Personală și Leadeship) - Telefon: 0744 909353 
jooble.org