NOI PROTESTE, în București și în toată țara (inclusiv CONSTANȚA), împotriva proiectelor de amnistie, grațiere și modificare a Codului Penal !

NOI PROTESTE, în București și în toată țara (inclusiv CONSTANȚA), împotriva proiectelor de amnistie, grațiere și modificare a Codului Penal !(1421)


 ASTĂZI, Duminică - 22 ianuarie 2017, începând cu orele 17.00 - 18.00, în PIATA UNIVERSITĂȚII, din BUCUREȘTI, și în ORAȘELE MARI DIN TOATĂ ȚARA (inclusiv la CONSTANȚA, în fața Prefecturii !!!) sunt organizate MITINGURI de PROTEST, împotriva intențiilor P.S.D.și A.L.D.E. referitoare la AMNISTIE, GRAȚIERE și MODIFICAREA CODULUI PENAL !!!!!

Pe "Facebook" este creat un eveniment, care anunță că în București protestul urmează să înceapă la ora 18.00, iar manifestanții sunt chemați în Piața Universității de la ora 17.00.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a calificat proiectele de lege privind graţierea şi amnistia mascată drept „INACTEPTABILE“ şi a cerut Guvernului Grindeanu să le retragă !!


Proiectele de Ordonanţe de Urgenţă privind graţierea şi modificarea Codurilor penale sunt neavenite, inacceptabile şi par a fi făcute cu dedicaţie, o spun și cele mai autorizate voci din Justiţie. Parchetul General, D.N.A., Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, D.I.I.C.O.T., asociaţiile magistraţilor şi organizaţii ale societăţii civile s-au pronunţat ferm împotriva modificării cadrului legislativ referitor la corupţie, abuz în serviciu şi integritate, în regim de urgenţă, fără analize obiective şi în condiţii de totală netransparenţă.
Sunt suficiente argumente care să determine Guvernul să retragă aceste Ordonanţe de Urgenţă“,
a scris preşedintele Iohannis, pe "Facebook".

Augustin Lazăr, procurorul general al României, a criticat, cu duritate, ordonanţele de urgenţă pentru graţiere şi modificarea Codului Penal.
Magistratul a acuzat interese oculte, aflate în spatele acestor Ordonanţe de Urgență, care vor scăpa de pedepse primari, parlamentari, consilieri locali şi judeţeni !

Dar..., Ministrul Justiției, pesedistul Florin Iordache, a declarat, ieri, sâmbătă, că proiectele vor rămâne în dezbatere publică și a subliniat că... NU le va retrage, în ciuda protestelor !!!
jooble.org