Autostrada Soarelui este REDESCHISĂ, dar se circulă în condiții de iarnă, cu vizibilitate redusă, din cauza viscolului ! Lista drumurilor naționale și județene închise sau restricționate

Autostrada Soarelui este REDESCHISĂ, dar se circulă în condiții de iarnă, cu vizibilitate redusă, din cauza viscolului ! Lista drumurilor naționale și județene închise sau restricționate(945)


Centrul "Infotrafic" al Poliției Române a informat că a fost reluat traficul rutier, pe ambele sensuri de mers, pe TOATĂ "Autostrada Soarelui" (A2, București - Constanța) !

Pe autostrada A2, ca, de de altfel, pe toata rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi, în primul rând pe drumurile din județele aflate sub avertizare "Cod GALBEN", de ninsori și vânt (CONSTANȚA, Călărași, Mehedinți și Caraș-Severin) se circulă ÎN CONDIȚII DE IARNĂ !
Pe A2, din cauza viscolului, între Lehliu si Drajna vizibilitatea este scazută sub 50 de metri, iar între Fundulea și Lehliu este sub 100 de metri, informează biroul de presă al Brigăzii Rutiere, din cadrul Inspectoratului General al Poliției (I.G.P.) Române.

Reamintim că A2 a fost închisă PARȚIAL ieri, marți - 16 ianuarie 2017, în jurul orei 11,00, pe tronsonul București - Fundulea, pe sensul spre Constanța, din cauza viscolului, după ce mai multe T.I.R.-uri au rămas înzăpezite, la kilometrul 26, circulaţia fiind deviată pe centura de la rondul Gării-Căţelu.

Drumuri naţionale ÎNCHISE, la acestă oră:
- Judeţul Călăraşi: DN4 – limita Ilfov – Olteniţa;
- Judeţul Ilfov: DN4 - sensul către Călăraşi, de la DCBN.

Drumuri naţionale RESTRICȚIONATE, la acestă oră:
- Judeţul CONSTANȚA: 1. DN2A (tronsonul MIHAIL KOGĂLNICEANU – HÂRȘOVA).

Drumuri judeţene ÎNCHISE, la acestă oră:
- Judeţul CONSTANȚA: DJ 226 (NUNTAȘI - TARIVERDE);
- Judeţul Ilfov: DJ 402 (Gagu - Vânători);
- Judeţul Călăraşi: DJ 402 (Solacolu – Fundulea); DJ 303 (Săvuleşti – Valea Argovei); DJ 403 (Mănăstirea - Luica); DJ 304 (Ulmu - Plevna); DJ 413 (Frumuşani – Popeşti; DJ 100 Fundeni – limita Ilfov; DJ 302 Belciugatele – Măriuţa; DJ 401 Sovatu – Cucuieţi

Deși se acționează și se împrăștie material antiderapant, zăpada este readusă, de vântul puternic, pe partea carosabilă.

Autoritățile NU EXCLUD, în funcție de evoluția situației de pe teren, NOI ÎNCHIDERI sau RESTRICȚIONĂRI, PARȚIAL SAU PE TRONSOANE, ale altor drumuri, naționale ori județene, inclusiv a "AUTOSTRĂZII SOARELUI" (A2) ! 
jooble.org