Județele CONSTANȚA și TULCEA: Și astăzi, Armata a ajutat la deszăpezire, cu militari și utilaje

Județele CONSTANȚA și TULCEA: Și astăzi, Armata a ajutat la deszăpezire, cu militari și utilaje(1671)


MINISTERUL APĂRĂRII NAȚIONALE (M.Ap.N.) anunță că a continuat să acționeze, în cursul zilei de astăzi, joi - 12 ianuarie 2017, la solicitarea autorităților locale, pentru limitarea efectelor căderilor masive de zăpadă.

Astfel, în județul CONSTANȚA, a fost încheiată, spre seară, o misiune în zona localităților Negru Vodă, Grăniceru și Darabani, unde nouă (9) militari, cu un mijloc tehnic de mare putere, au acționat pentru deblocarea căilor de acces.

În județul TULCEA, remorcherul fluvial 328 a continuat acțiunile, în sprijinul populaţiei civile din DELTA DUNĂRII, asigurând transportul de persoane şi de materiale, între municipiul Tulcea şi localitatea Tudor Vladimirescu.

În București, 53 de militari de la Brigada 30 Gardă - ”Mihai Viteazul” a acționat pentru îndepărtarea zăpezii, de pe spațiile pietonale din zona Pieței Alba Iulia, 25 de militari de la Batalionul 96 Geniu - „Dr. Joseph Kruzel” au participat la dezăpezirea străzilor laterale din jurul Complexului "Orizont", în cartierul Drumul Taberei, iar 25 de militari din componența Batalionului 496 Infanterie - ”Ștefan Soverth” au degajarea zăpezii depuse pe aleile Parcului "Pecineaga", din Cartierul Rahova.
jooble.org