ULTIMA ORĂ: Pe autostrada A2, doar tronsonul București - Drajna mai este închis ! A4 (Ovidiu - Agigea) și Ostrov - Cobadin, de pe DN3, au fost redate traficului rutier

ULTIMA ORĂ: Pe autostrada A2, doar tronsonul București - Drajna mai este închis ! A4 (Ovidiu - Agigea) și Ostrov - Cobadin, de pe DN3, au fost redate traficului rutier(1363)


Centrul "INFOTRAFIC", din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei (I.G.P.) Române informează că, în judeţul CONSTANȚA, a fost redeschis și tronsonul Cobadin – Ostrov al DN3, deocamdată cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Pe autostrada A2 a fost reluată circulaţia şi pe tronsonul Cernavodă – Constanţa, însă controlat, autovehiculele fiind însoţite de utilaje de deszăpezire şi de echipaje de poliţie.

Traficul rutier rămâne, deocamdată, oprit pe tronsonul Bucureşti – Drajna, al autostrăzii A2,

Autostrada A4 (Ovidiu - Agigea) este, din această dimineașă (de la ora 10.30), deschisă circulației rutiere, pe ambele sensuri de mers.

Având în vedere informarea emisă de către Administaţia Naţională de Meteorologie (A.N.M.), conducătorii auto sunt sfătuiți să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele pregătite pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, o rezervă de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire funcţional etc.).

Conform informaţiilor primite de la secţiile regionale de poliţie transporturi, navigația pe Dunăre a fost suspendată, pe o perioadă NEdeterminată, între kilometrii fluviali 175 (Brăila) și 1075 (Baziaș, județul Caraș-Severin).
Polițiștii le recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată, să nu se angajeze în depăşiri riscante şi să folosească luminile de întâlnire (şi pe cele de ceaţă, dacă este cazul).

În judeţul Olt, ceaţa reduce vizibilitatea sub 100 de metri în zona Corabia, pe DN54A Corabia – Grojdibodu şi pe DN54 Corabia – Vişina şi Corabia – Gârcov. Fenomenul mai este semnalat local în judeţul Cluj, iar pentru Sibiu, Vrancea şi Botoșani, Administaţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionări de tip "nowcasting".

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri