S-a reluat, în condiții speciale, circulația pe A2 și A4!

S-a reluat, în condiții speciale, circulația pe A2 și A4!(894)


În urmă cu puţin timp s-a reluat circulaţia auto pe Autostrada A2 şi A4, aceasta fiind controlată şi dirijată de Poliţia Autostrăzi. Poliţiştii recomandă totuşi ca deplasările să se facă doar dacă sunt urgenţe, iar autoturismele să fie echipate corespunzător pentru iarnă, iar şoferii să fie cu experienţă.

În conformitate cu informațiile centralizate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, prin Centrul Național de Conducere Integrată, în județele afectate de fenomenele meteorologice severe, situația se prezintă astfel:

Nu mai sunt persoane blocate pe căile de transport rutier.

Drumurile au fost deblocate și redate circulației, inclusiv A2, începând cu ora 9.30, pe tronsonul Cernavodă — Fetești, pe ambele sensuri. Mai sunt închise autostrada A4 și un tronson de pe DN3 (Călărași-Lehliu-Gară).

Toate aeroporturile și porturile maritime sunt deschise. Traficul feroviar este operațional la această oră pe toate magistralele de cale ferată, circulația trenurilor fiind însă adaptată la condițiile meteo.

Nu sunt puncte de trecere a frontierei închise, cu excepția punctelor de trecere a frontierei de la Dunăre care sunt închise din cauza gheții formate.

La PTF Vama Veche este permisă circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 12,5 tone, din cauza restricțiilor de circulație impuse pe teritoriul Bulgariei.

Sursa : observator.ro

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri