Avarii produse de vântul puternic(434)


Din cauza vantului puternic, la nivelul liniilor de alimentare cu tensiune s-au inregistrat mai multe avarii. Fara energie electrica statiile si sursele de apa ce asigura alimentarea cu apa a abonatilor nu pot functiona. Astfel de situatii s-au inregistrat la:

- Baneasa, Ostrov si Lipnita: incepand cu ora 03,30, din cauza unei avarii la liniile de alimentare cu tensiune, statiile de pompare au ramas fara energie. Pana in jurul orei 09,00, abonatii din cele trei localitati vor avea apa la robinete, alimentarea cu apa a acestora facandu-se la ora actuala de la nivelul rezervoarelor.;
- Valu lui Traian: de la ora 04,15 statia de pompare aferenta Putului 4 a ramas fara energie, fiind afectata alimentarea cu apa a Cartierului Nou din localitate;
- Topraisar: incepand cu ora 05,30 s-a intrerupt energia la statia de repompare Biruinta ce asigura alimentarea cu apa a abonatilor din Topraisar.
- Cumpana: de la ora 05,49 s-a sistat furnizarea energiei la statia de pompare Bifurcatie Cumpana si toti abonatii din localitate au ramas fara apa.
- Negru Voda: de la ora 06,00 a ramas fara energie statia de pompare din localitate si toti abonatii sunt afectati de lipsa apei potabile.

Asiguram toti consumatorii din localitatile afectate de lipsa apei din cauza disfunctionalitatilor de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, ca lucratorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apa la parametrii normali, dupa ce echipele Enel vor remedia avariile și vor realimenta cu energie statiile de pompare.

Vom reveni cu amanunte!
jooble.org