Independentul Andrei Popescu, învingător în războiul taxelor

Independentul Andrei Popescu, învingător în războiul taxelor(2528)


Dragii mei,

Vreau să vă anunț că terminăm anul cu vești bune. Pentru unii subiectul "taxa de liniște" poate fi deja stresant, plictisitor, neinteresant, dar în sfârșit este oficial. Din 2017 taxa de liniște nu mai există, o veți resimți și în buzunarele voastre. În plus, va fi eliminată și taxa de tramă stradală, un alt demers pe care l-am avut alături de voi. Îi mulțumesc și domnului Făgădău, pentru că a șinut cont de voința noastră, la fel cum a facut-o și pentru subvenționarea unitară a gigacaloriei și bineînțeles pentru respectatea deciziei instantâței judecătorești.

A fost o dezbatere îndelungată pentru taxa de linişte, domnul consilier Andrei Popescu a iniţiat o acţiune în instanţă. Am considerat că este mai sănătos să eliminăm această taxă pentru anul viitor şi să pornim o discuţie serioasă legată de siguranţa la nivelul municipiului. Sunt dispus să lucrez cu orice consilier în interesul constănţenilor pentru creşterea siguranţei”, a spus primarul Decebal Făgădău.

În continuare voi face tot posibilul să îmi duc promosiunile la îndeplinire, printre ele fiind: ordinea publică și siguranța, un transport comun decent, planul urbanistic general, registrul spațiilor verzi și bineînțeles... multă transparență.

De asemenea, vă urez să aveți parte de un an nou, plin de împliniri și multă sănătate!

La mulți ani!!! 

 

Andrei Popescu
jooble.org