TULCEA:  Spectacol caritabil ”Zâmbet pentru ai noștri!”

TULCEA: Spectacol caritabil ”Zâmbet pentru ai noștri!”(890)


Pe data de 15 decembrie 2016 la Teatrul Jean Bart Tulcea, începând cu orele 19.30, are loc spectacolul caritabil ”Zâmbet pentru ai noștri!”.

Nouă artiști au răspuns invitației noastre de a susține un spectacol în fața cetățenilor județului Tulcea. Scopul acestui eveniment este strângerea de fonduri pentru copiii proveniți din familii defavorizate. Banii obținuți din vânzarea biletelor vor fi folosiți în vederea achiziționării unor cadouri de Crăciun ce vor bucura sufletele micuților. Vor urca pe scenă pentru dumneavoastră Hari Gromoșteanu, Formația Dinamicii din Tulcea, Corina Elena Badea ( Elena di vreari) alături de Ansamblul de Dansuri Armânești – ”Daima”, Ionuț Dulgheriu, Liliana Cornilă, Aurel Sava, Elena Chirică și Trupa HAIDUCII. Prezentatoarea acestui eveniment este scriitoarea Mona Lisa.

Fondatori și organizatori ai spectacolului Ionuț Chirică și Ego Events Media Group.

Prețul biletului este de 25 LEI/persoană.

De asemenea, spectatorii vor mai avea la dispoziție 2 urne de donații. O urnă fixă ce se va afla la intrarea în sala de spectacol (holul teatrului) și o urnă mobilă ce se va plimba prin sală pe durata spectacolului. Fundația Județeană pentru Tineret Tulcea este cea care colectează donațiile, iar împreună vom cumpăra cadourile pentru copii.

Pe 15 decembrie vă așteptăm să fiți solidari față de copiii proveniți din familiile defavorizate din județul Tulcea. Intrarea la eveniment se face pe bază de bilet, iar în timpul spectacolului vă rugăm să îl păstrați. Durata spectacolului se poate întinde pe parcursul a 2-3 ore. Accesul în sala de spectacol se va face începând cu orele 19:15. Vă așteptăm cu drag să aducem împreună zâmbete pe chipurile copiilor!” a declarat Ionuț Chirică fondatorul spectacolului. Parteneri: Primăria Municipiului Tulcea, Consiliul Județean Tulcea, Teatrul Jean Bart, Fundația Județeană pentru Tineret, Ego Events Media Group, Clubul Veseliei, Reclama Print Tulcea, Centrul de Psihologie Delta Dunării, Delta Litoral Travel, Look and Book Travel, Club Rotary. Parteneri Media: Radio Delta, Radio Constanța, Neptun TV, Agerpres, Lumea Presei, Revista Cuvinte…, Tulcea Events.

Detalii proiect:

În perioada 7.11 – 18.12. 2016 la Tulcea are loc campania umanitară ”Zâmbet pentru ai noștri!”. Campania este inițiată de Ionuț Chirică în colaborare cu Fundația Județeană pentru Tineret și Clubul Veseliei. Scopul campaniei este acela de a ajuta copiii proveniți din familiile defavorizate și de a aduce un zâmbet pe chipurile și în sufletele lor. Campania de colectare a hăinuțelor, jucăriilor și rechizitelor se desfașoară în cadrul Clubului Veseliei, dar și la Fundația Județeană pentru Tineret.
jooble.org