Reorganizarea RADET și titlul de cetățean de onoare, proiecte discutate de CLM

Reorganizarea RADET și titlul de cetățean de onoare, proiecte discutate de CLM(713)


Consilierii locali constănţeni au amânat proiectul privind reorganizarea RADET şi Confort Urban. Proiectul prevedea lansarea unei licitaţii pentru a desemna o firmă de avocatură, care să găsească soluţii pentru serviciul de termoficare.

S-a votat în schimb, ca termenul de valabilitate pentru planul de Urbanism de detaliu să fie de doi ani cu posibilitatea de prelungire, iar pentru Planul Urbanistic Zonal, termenul de valabilitate să fie de 3 ani, cu posibilitatea de a fi prelungit o singură dată, cu încă 3 ani.

Consilierii au aprobat şi mai multe proiecte privind acordarea titlului de cetăţean de onoare al Constanţei. Actriţa Elena Ploscariu şi pompierul Marius Daniel Fripis, decedat în misiune, au primit acest titlu.

De asemenea, plutonierul major Ionel Bida (rănit în Afganistan în 2010) şi plutonierul adjunct. Florin Bolovan – rănit în 2016) au primit titlul de cetăţean de onoare şi cheia oraşului Constanţa. Ambii militari au fost invitaţi, de preşedintele României, la recepţia organizată la Palatul Cotroceni, pe 1 decembrie.
jooble.org