George Niculescu: PNL este singura alternativă credibilă la PSD

George Niculescu: PNL este singura alternativă credibilă la PSD(628)


Candidatul PNL Constanța pentru Camera Deputaților, George Niculescu, a declarat că ziua de 11 decembrie nu trebuie să fie precum cea de 1 aprilie, în care alegătorii de dreapta șă-și irosească votul pe partide ca ALDE și PMP, care, de fapt, sunt vândute PSD-ului.

Eu nu-mi doresc ca 11 decembrie să fie cumva un 1 aprilie în care oamenii să meargă la vot, să voteze un așa zis `partid de dreapta`, iar votul lor să ajungă la PSD. Avem experiența alegerilor locale când, a doua zi după alegeri, PMP și ALDE au vândut votul constănțenilor prin alianța cu PSD de la Consiliul Județean Constanța. Practic, aceste partide așa-zise `de dreapta`, și-au păcălit electoratul”, a declarat George Niculescu.

Candidatul liberal George Niculescu susține că singura alternativă credibilă la PSD este Partidul Național Liberal:

„Noi nu ne-am dus să facem vreo alianță cu PSD după aceste alegeri locale. Primii care s-au dus și au răspuns la invitațiile PSD au fost cei de la PMP și ALDE. De aceea, îmi doresc ca pe 11 decembrie cetățenii să nu mai fie păcăliți. Dacă opțiunea lor politică este anti-PSD, atunci clar aceasta trebuie să fie PNL, pentru că celelalte partide i-au tradat".
jooble.org