Robert Boroianu: Palaz a trădat electoratul lui Băsescu prin alianța cu PSD

Robert Boroianu: Palaz a trădat electoratul lui Băsescu prin alianța cu PSD(674)


Candidatul PNL la Camera Deputaților, Robert Boroianu, lansează un atac dur la adresa președintelui PMP Constanța, Claudiu Palaz.


Cum putem să stăm de vorbă cu domnul Palaz în condițiile în care el și-a mințit propriul electorat?” a întrebat liderul liberal.


Robert Boroianu a subliniat faptul că președintele PMP Constanța și-a trădat electoratul atunci când a bătut palma cu PSD imediat după alegerile locale din acest an.


Claudiu Palaz, la data de 6 iunie, a doua zi după alegeri, a bătut la domnul Felix Stroe la ușă și a zis „vreau și eu un post, vin alături de dumneavoastră” și astfel a mințit electoratul PMP. Cum se poate să te mai duci acum la acești oameni ,care erau atunci și sunt și acum extrem de anti-PSD, să le ceri voturile?”


“PMP Constanța a luat voturile electoratului anti-PSD și le-a dat pe tavă lui Felix Stroe. A vândut practic Consiliul Județean PSD-ului pentru un post de vicepreședinte. Când Palaz spune că a făcut mișcarea asta să își promoveze proiectele ne dăm seama de fapt cât de glumeț este acest om. Dar singurii care nu râd sunt toți cei care au avut încredere în el. Ar trebui măcar să-și ceară scuze", a mai punctat Robert Boroianu, candidat liberal la Camera Deputaților.  
jooble.org