Unde își petrec constănțenii sărbătorile de iarnă

Unde își petrec constănțenii sărbătorile de iarnă(904)


Constănţenii îşi petrec sărbătorile pe Valea Prahovei, în Maramureş şi în nordul Moldovei, reiese din datele agenţiilor de turism.

De regulă, pachetul include cazare cu mic dejun şi masa de Revelion, iar în cele mai scumpe sunt cuprinse toate mesele, dar şi plimbări cu sania sau căruţa. Preşedintele Asociaţiei Litoral Delta Dunării, Corina Martin, participă la Târgul de Turism al României, care a început joi la Bucureşti.

„Noi aici ne aflăm pentru a promova mai mult vacanțele de vară 2017, acolo unde sunt reduceri consistente la agențiile de turism, și pot să vă spun că sunt discounturi acum între 35 și chiar 50%, mai ales pe perioada târgului, pentru vacanțele Litoral 2017, dacă aceste vacanțe încep să fie cumpărate din aceste zile”, a declarat preşedintele Asociaţiei Litoral Delta Dunării, Corina Martin.

Vedetele târgului de turism rămân destinaţiile montane. Târgul de Turism al României promovează în special destinaţiile montane pentru sărbătorile de iarnă, dar şi înscrierile timpurii pentru vara viitoare. Cei care profită de ofertele de la târg pot beneficia de reduceri de până la jumătate din preţul aplicat în vârf de sezon.
jooble.org