Robert Boroianu către Liviu Dragnea:  Nu poți să îți dorești să fii premier cu o condamnare penală

Robert Boroianu către Liviu Dragnea: Nu poți să îți dorești să fii premier cu o condamnare penală(896)


Candidatul PNL Constanța pentru Camera Deputaților, Robert Boroianu, a declarat că este inadmisibil ca un personaj condamnat penal să fie lider de partid și să se pregătească să se instaleze în fruntea Guvernului după alegeri.

„Liviu Dragnea ar trebui să facă un pas în spate doar din bun-simț. Nu poți să vrei să fii președinte de partid și premier cu o condamnare penală. Care este oferta PSD? Avem de ales între Liviu Dragnea, un condamnat, Victor Viorel Ponta, un plagiator, un mincinos. Pe de altă parte, PNL vine cu o ofertă clară: Dacian Cioloș prim-ministru pentru că este un om corect, un om modest, un bun profesionist, care în ultimul an a demonstrat că se poate ține de cuvânt”, a declarat liberalul.

Liberalii constănțeni au înțeles pe deplin mesajul de schimbare cerut de populație, acționând în acest sens, susține Boroianu. 

Noi am ascultat vocea cetățenilor și am venit la Constanța cu o propunere de echipă nouă pentru alegerile parlamentare, oameni noi 100%. Suntem singurul partid care a făcut acest lucru în Constanța. Dacă prezența la vot va fi de peste 40 – 45% cu siguranță dreapta și PNL vor câștiga alegerile în Constanța. Schimbarea și oamenii pe care îi trimitem în Parlament constituie doar un prim pas în a corecta și îmbunătăți imaginea Parlamentului”, a subliniat candidatul PNL.  
jooble.org