TULCEA: Proiect caritabil –  Zâmbet pentru ai noștri!

TULCEA: Proiect caritabil – Zâmbet pentru ai noștri!(791)


În perioada 7.11.2016 – 18.12.2016, la Tulcea se desfășoară proiectul caritabil „Zâmbet pentru ai noștri!”.

Proiectul cuprinde trei evenimente ce au menirea de a aduce bucurie unor copii proveniți din familii cu posibilități reduse. Primul eveniment a avut loc în perioada 7.11.2016 – 12.12.2016 și a constat în colectarea de haine, jucării și rechizite de la locuitorii județului Tulcea. Aceștia au donat produsele menționate la cele două centre special amenajate în Municipiul Tulcea. Primul centru se află la Clubul Veseliei Tulcea, situat pe strada Viticulturii, nr.2 (incinta service Cormar). Al doilea centru este deschis la Fundația Județeană pentru Tineret Tulcea (Casa Olteanu) situată pe strada Isaccei, nr.24.

În cadrul celui de-al doilea eveniment, organizatorii pregătesc un spectacol caritabil cu invitați surpriză.

Cel din urmă eveniment reprezintă apogeul proiectului: întâlnirea celor mici cu Moș Crăciun. Copiii vor avea parte de o zi magică, dar și de multe cadouri oferite de către tulcenii cu suflet mare.

Parteneri în organizarea evenimentului sunt Fundația Județeană pentru Tineret, Clubul Veseliei, Tulcea Events și familia Corina și Adrian Șelaru. Declarația organizatorului evenimentului, Ionuț Chirică – Manager Tulcea Events:

„Zâmbet pentru ai noștri este un proiect gândit de către mine încă de anul trecut. Proiectul își propune strângerea de bani, hăinuțe, cărți și dulciuri pentru copiii proveniți din familiile defavorizate din județul Tulcea. Nu vom dona sumele strânse părinților, ci vom cumpăra, în funcție de banii obținuți, tot ceea ce le este necesar celor mici. Zâmbetul lor reprezintă amprenta implicării tuturor în acest proiect caritabil. Le mulțumesc celor care au răspuns pozitiv apelului meu, partenerilor din cadrul acestui proiect, oamenilor cu suflet mare care și-au răpit din timpul lor pentru a face un copil fericit. Le mulțumesc artiștilor inimoși pe care îi veți cunoaște puțin mai târziu și nu în ultimul rând mulțumesc partenerilor media, pentru că fac ca acest eveniment să fie auzit de cât mai mulți oameni.”

Radio Constanța este partener media al evenimentului.
jooble.org