Candidații PNL Constanța propun proiecte demne de secolul 21 - energiile regenerabile și protecția mediului, în topul priorităților

Candidații PNL Constanța propun proiecte demne de secolul 21 - energiile regenerabile și protecția mediului, în topul priorităților(721)


Candidatul PNL Constanța pentru Camera Deputaților, George Niculescu, și candidatul PNL Constanța pentru Senat, Lucia Varga, au susținut marți, 15 noiembrie 2016, o conferintă de presă în care și-au prezentat prioritățile pentru viitorul legislativ.

Cei doi au vorbit despre proiectele pe care doresc să le promoveze în Parlament și i-au încurajat pe constănțeni să se prezinte la urne la alegerile parlamentare din 11 decembrie, indiferent de opțiunea electorală pe care și-o vor exprima.

Cu o vastă experiență în domeniul turismului, în agricultură și în producerea de energie electrică, liberalul George Niculescu se declară "bucuros că face parte din echipa PNL, o echipă de oameni profesioniști și dedicați, fără probleme în justiție".

În ceea ce privește proiectele pe care dorește să le implementeze, George Niculescu a precizat că se va concentra în principal pe subiectele unde are expertiză. Acestea vor fi strâns legate de domeniul turismului și de cel al energiei.

"Am două programe pe care vreau să le promovez în Parlament. Primul se referă la extinderea sezonului estival și corelarea cu vacanța de vară. Cel de-al doilea proiect are în vedere energiile regenerabile. Mai exact, mă refer la stimularea investițiilor pentru consumatorii casnici. Cu alte cuvinte, oamenii să fie capabili să își producă singuri energia electrică".

Fostul ministru al Mediului, Lucia Varga, a afirmat că își dorește o Românie curată, condusă de PNL împreună cu actualul premier, Dacian Cioloș, iar Constanța să fie un oraș fruntaș în materie de mediu și dezvoltare durabilă.

Constanța are foarte multe probleme de mediu, iar expertiza pe care o am poate ajuta orașul. Aceste alegeri parlamentare sunt cruciale pentru viitorul României. Cetățenii trebuie să aleagă pentru o Românie Înainte. PNL sprijină proiectul România 100 pentru că suntem convinși că numai împreună putem da o altă Românie cetățenilor”.

Referitor la proiectele pe care le consideră importante, Lucia Varga a plasat pe primele două locuri redimensionarea economică la Luncii Dunării, cu o atenție sporită vizavi de protecția mediului, și acordarea de facilităti fiscale pentru angajatorii care se implică în invătămantul profesional-dual.  
jooble.org